Pentax’ ın Renkli Dünyasına Adım atarak Aşkı gösteren Gotoğraflara İmza Atın..

Alışveriş Alışveriş Pentax’ ın Renkli Dünyasına Adım atarak Aşkı gösteren Gotoğraflara İmza Atın..

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Pentax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 14, 2011
Sevgilinizin sevinç çığlıklarına hazır olun! Pentax fotoğraf makinelerinden sevgilinize uygun olanı seçin ve bırakın denklanşöre her bastığında size tekrar aşık olsun..

Sevgililer gününüz kutlu olsun

Değiştirilebilir ön yüzey kapakları ile kredi kartı büyüklüğünde “Pentax Optio RS1000’’ ; hediye paketi içinde onu bulmanız zor olabilir;)

Kredi kartı büyüklüğündeki Optio RS1000 modeli değiştirilebilir ön yüzey kapakları sayesinde kişisel tasarımlarınız için harika bir fotoğraf makinesi. Ana kasasının ön yüzeyinde çıkarılabilir akrilik bir transparan bulunan RS1000, üç adet alternatif kapağa ek olarak Trancing Stencil (şablon) ile birlikte sunuluyor. Bu şablon yardımıyla fotoğrafları, posterleri, el çizimi illüstrasyonları kullanarak kendinize özel fotoğraf makinanızı yaratabilirsiniz. O günki ruh haliniz yada modaya göre makinenizin görünümünü değiştirmek sizin elinizde. Özellikle bayanlar için gerçekten sürpriz bir hediye olacağını düşündüğümüz RS1000 ‘in bir kredi kartının boyutlarında olmasıda sizi hayrete düşürecek. Optio RS1000, yaklaşık 14 etkin megapiksel ile yüksek çözünürlüklü görüntü çoğaltımı, geniş 3.0-inç LCD ekran, 27.5mm geniş açı sağlayan yüksek performanslı 4X optik zoom lens, kolay ve kullanıcı dostu işletim ve HD video çekme özelliklerine sahip.

Satış Fiyatı ; KDV dahil 419 TL

Şık ve küçük görünsede özellikleriyle büyük bir dev “Pentax Optio RZ10”

Üstün Pentax teknolojisinin bir ürünü olan RZ10, fotoğraf makinelerini yanlarından ayırmak istemeyen ama aynı zamanda modaya ve tarzlarına uygun bir seçim yapmak isteyenler için ideal bir hediye! En ufak el çantalarına bile kolayca giren RZ10’ nu cebinizde de rahatça taşıyabilirsiniz. Kırmızı, mor, limon rengi, siyah ve beyaz renk seçenekleri arasında seçim yapmak oldukça zor, hangi rengi seçerseniz seçin aklınız ötekinde kalabilir J .Dev teknelojik özelliklerine gelirsek kısaca; 28mm geniş açıdan 280mm telefotoya kadar (35mm formatında) odak mesafesi sağlayan 10X optik zoom lense sahip Optio RZ10, nefes kesici manzaralar ve hızlı tempolu spor etkinlikleri gibi farklı poz ve enstantaneleri çekerken rahatça kullanılabilir. Cihaz ayrıca, bir santimetreye kadar yüksek kaliteli makro çekim yapabilir. Daha fazla zoom yapmayı sağlayan Akıllı Zoom özelliği ile birleştiğinde, zoom oranı yaklaşık 67 kat genişletilebilir. (1876mm süper-telefoto lens) (35mm formatında)

Satış Fiyatı; KDV dâhil 649 TL

Vintage tutkunlarını heyecanlandıracak bir tasarım “Pentax Optio I–10”

Eskiye dönük tasarımı ile bambaşka bir ruha bürünen Pentax I-10, fotoğraf makinelerinde retro moda akımını başlattı! Geçmişin asil klasik görünümünün ve şuan ki üstün Pentax teknolojik özelliklerinin mükemmel birleşiminden oluşan eşsiz tasarımlı Pentax I–10 ile her anı vintage zevkiyle fotoğraflayacaksınız. Bu inanılmaz cihaz küçük boyutlarına rağmen Optio I–10 modeli, 5.1mm’den 25.5mm’ye kadar odak mesafesi sağlayan (35 mm formatında yaklaşık 28mm geniş açı ve 140mm telefotoya eşdeğer) optik 5x zoom lense sahiptir. Geniş açısı Optio I-10’un nefes kesen manzaralar, dev mimari yapılar, kapalı alanda grup fotoğrafları gibi farklı poz ve görüntülerin kolayca altından kalkabilmesini sağlar. Sevdiğinize Pentax I-10 alarak inanılmaz bir fotoğraf makinasının yanı sıra ona modayı, tasarımı ve vintage ruhunu hediye edin..

Satış Fiyatı; KDV dahil 549 TL

Profesyonel çekimlere kolay ve çarpıcı başlangıç “Pentax KR” ; can alıcı kırmızısı ile büyüleyecek bir sevgililer günü hediyesi.

Pentax Kr yerinde duramayacak bir enerjiye sahip. Görüntüsüyle size büyüledikten sonra elinize alır almaz hafifliği karşısında hayretler içinde bırakıyor. Hafif ve paslanmaz kompakt kasası siyah, beyaz ve can alıcı kırmızısı ile üç farklı renk seçeneği sunuyor. 12.4 etkin mega piksel ile yüksek kalitede görüntü çekimi, HDTV-oranlı video kayıt, saniyede altı kare yüksek hızda sürekli çekim, ISO 25600’te süper yüksek hassasiyetli çekim (özelleştirme fonksiyonu ile) geniş ve kolay görülebilir 3.0-inç yüksek çözünürlüklü renkli LCD ekran PENTAX K-r ’nin çarpıcı teknolojik özelliklerinden sadece bazıları. Ayrıca ikili güç kaynağı tasarımı, standart şarj edilebilir lityum-iyon batarya veya AA pil kullanma seçenekleri sağlıyor.Bu yüksek performanslı Pentax mucizesi gerçektende mükemmel bir hediye, onu görür görmez ne alsam kararsızlığına son vereceksiniz..

Satış Fiyatı; KDV dâhil 1999 TL

O bir Pentax Mucizesi! “Pentax K-5”; Geliştirilmiş özellikleri ile çektiğiniz her fotoğraf bir şaheser olacak..

PENTAX K–7 modelinin geliştirilmesiyle ortaya çıkan K–5, farklı görsel ifadeleri kolayca yaratmak için ileri fotografik araçlar ile donatıldı. K–5, görüntü kalitesi, veri işleme hızı ve işletilebilirlik (kullanışlılık) açılarından önceki modellerden daha üstün standartlar sunuyor. Kompakt boyutlarına rağmen K-5, güçlü ancak hafif magnezyum alaşımı ve son derece sağlam paslanmaz çelik gövdesi ile sıra dışı sağlamlığı ve dayanıklılığı ile göze çarpıyor..Yeni ,yüksek hızlı, düşük sesli CMOS görüntü sensörü ve yüksek performanslı PRIME II görüntü motoru ile donatılan cihaz, yaklaşık 16.28 etkin mega pikseli ile süper yüksek çözünürlük ve zengin tonlama sunuyor. K–5 saniyede yaklaşık yedi görüntü ile sürekli çekim modunda bile aynı kaliteyi veriyor. ISO 80 ve ISO 51200 arası ekstra geniş hassasiyet aralığına sahip cihaz, 1920 x 1080 pikselde Full HD-oranlı video kaydedebiliyor. Çok daha hızlı otofokus hızı, el ile çekimler için geliştirilmiş HDR (High Dynamic Range) özelliği ve tüm bileşenlerin şekil ve tasarımında daha iyi işlevsellik gibi yenilikler ve gelişmiş özellikler eklenen K–5, ileri düzey amatörlerin özel taleplerini karşılamaya yönelik olarak geliştirildi. Elleriniz titreyerek vereceğiniz bir hediye, ondan vazgeçemeyeceksiniz J ,siz en iyisi kendinize de bir K-5 hediye edin..

Satış fiyatı; KDV dâhil 3799 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT