Rest Temizlik Ürünleri ile Baharı Karşılamaya Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Rest Temizlik Ürünleri ile Baharı Karşılamaya Hazır mısınız?

Tarihler: 19 Nisan 2012 Perşembe ~ 19 Haziran 2012 Salı

Firma: Rest Temizlik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2012 ~ Haz 19, 2012

Rest temizlik ürünlerinin sunduğu farklı tasarımlar ile sezon trendlerini hijyen dünyanıza taşıyın!

Tezman Holding A.Ş. kuruluşu olan Rest,1994 yılından beri, temizlik ürünleri ile Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olarak sektörde adından söz ettiriyor. Kaliteli, uygun fiyatlı, trendleri yakından takip eden, keyifli ve eğlenceli ürün gamı ile Rest, temizlik, hijyen ve tasarımı bir arada sunuyor.

Markanın klasik ve çağın gereksinimlerini karşılayan ürünleri farklı renk ve özellikleriyle öne çıkıyor. Geleneksel sarı bezin yanında sıra dışı ekose deseni ile turuncu, mavi ve pembe tonlarda hayat bulan bezler, ileri teknoloji kullanılarak üretilen ürünler, mikro fiber bezler, temizlik malzemesi kullanmayı gerektirmeyen kendiliğinden köpüren Multi bezler, sade renklerle hazırlanan cam bezleri, mutfağınıza renk katacak çiçek motifli bulaşık altlığı olarak kullanılan damlalıklar, renkli perforeli kullan-at bezler, alt yüzeyi çiçek baskılı süngerler, yeşil ve turuncu renklerde kova, mop ve paspas takımları ile Rest ailesi kullanışlı ve modern bir ürün gamından oluşuyor.

Migros, Makro, Carrefour, Carrefour Express, Kiler, Beğendik, Bizim Toplu Tüketim, gibi büyük zincirlerinin yanı sıra pek çok önemli lokal markette bulabileceğiniz Rest ürünleri ile baharı karşılayın!

www.rest.com.tr

facebook.com/RESTTemizlikUrunleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT