1908 Serisi Koleksiyonu : Türkiye’de bir ilk …

Alışveriş Alışveriş 1908 Serisi Koleksiyonu : Türkiye’de bir ilk …

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: Galatasaray Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
“1908 SERİSİ”Koleksiyonu : Türkiye’de bir ilk …
Uluslar arası moda tasarımcısı Evrim Timur’dan GALATASARAY’a özel koleksiyon: “1908 Serisi”
“1908’de Sarı-Kırmızı formanın ve ilk şampiyonluğun 100.yılı” anısına moda tasarımcısı Evrim Timur tarafından yaratılan sınırlı sayıda sertifikalı “1908 Serisi”; casual giysi ve çantaları ile Galatasaray taraftarları ve koleksiyonerler için çok özel bir seçenek…

Seri numaralı olarak özel bir ambalajda sertifikalı satışa sunularak Türkiye’de bir “ilk”i oluşturan “1908 Serisi”, sınırlı sayıda üretilen “limited edition” koleksiyoner grubu ve anı ürünlerinden oluşuyor. Yılbaşından önce Galatasaray Store’larda satışa sunulan ürünler, koleksiyonerlerin ilgisi ile hızla tükeniyor.

Galatasaray Pazarlama A.Ş. Kreatif Danışmanı uluslar arası moda tasarımcısı Evrim Timur tarafından hikayesi ile “Galatasaray değerlerine olan inanç, beyefendilik duruşu ile rekabet ruhunu yeni nesillere aktarmak” temasıyla tasarlanan koleksiyon, Galatasaray’ın uluslar arası marka kimliğine uygun olarak, günümüzün moda trendleri ile günlük yaşama uyarlanan ‘casual’ ürünlerden oluşuyor.

Orijinal tasarımlarından esinlenerek Galatasaraylı koleksiyonerlere yönelik olarak tasarlanan koleksiyon grubu; ilk sarı-kırmızı forma, kaleci gömleği, triko balıkçı yaka kazak, hennly warm-up, ‘postacı’ tipi Messenger çanta, bayan çantası, kemere takılabilen tool-bag ve haftasonu seyahat çantaları olmak üzere sadece 1908 adet üretildi.

“Anı ürünleri” grubu ise yine sınırlı sayıda 1908’şer adet üretilen uzun kollu T-shirt, şapka, atkı ve armalı anahtarlıktan oluşuyor.
“1908 Serisi” için özel olarak tasarlanan arma ise, 1908 -1909 sezonunda elde edilen ilk şampiyonluk şiltinin formundan yola çıkılarak takımı destekleyen Galatasaray taraftarları tarafından oyunculara verilen “Galata Sarayı Efendileri” ismiyle tasarlandı.
Galatasaray “1908 Serisi”, Çadır, Suadiye, Metrocity, Florya, Nişantaşı, Ankamall ve Beyoğlu Galatasaray Store’larda özelliklerine göre değişen 20-680 YTL fiyat aralığında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT