2008 Yazında İnci`den Rengarenk Adımlar

Alışveriş Alışveriş 2008 Yazında İnci`den Rengarenk Adımlar

Tarihler: 02 Haziran 2008 Pazartesi ~ 06 Haziran 2008 Cuma

Firma: İnci Ayakkabı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2008 ~ Haz 6, 2008
2008 YAZINDA İNCİ’DEN RENGARENK ADIMLAR

Ayakkabı modasının modern, yenilikçi ve özgün markası İnci, 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile yaklaşan yaz günlerinin enerjisini ve yaşama sevincini vitrinlerine taşıyor.
Tüm dünyada renkli deri çılgınlığının hızla yayılmasıyla, hayatımıza ani ve cıvıl cıvıl giriş yapan pembeler, maviler, sarılar, yeşiller tarihinin en gösterişli ve çılgın dönemini yaşamakta. Abiye, spor, günlük ya da casual tarzda, her kıyafetin tamamlayıcısı olan bu renkler, aynı zamanda sezon trendlerini belirleyecek kadar da karizmatikler.

İnci’nin 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda sıkça karşımıza çıkan canlı renkler; yüksek topuklu, sivri burunlu modellerin dışında babet ve sandaletlerde kendini gösteriyor.
Spor ve abiye modellerin çoğunda kullanılan canlı renkler, kimi zaman tek renkte, kimi zaman ise desenler ve kumaşlarla karışarak karşımıza çıkıyor. Özellikle tahta topuk, hasır taban ve yüksek platformlu modellerdeki renkli tasarımlar 2008 yazının vazgeçilmezi olacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT