2010 Baharında Tırnaklar Doğallığın Işıltısıyla Parlayacak!

Alışveriş Alışveriş 2010 Baharında Tırnaklar Doğallığın Işıltısıyla Parlayacak!

Tarihler: 18 Nisan 2010 Pazar ~ 18 Mayıs 2010 Salı

Firma: Pastel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2010 ~ May 18, 2010
Bu bahar tırnaklar en doğal haline, bej rengine bürünecek. Pastel Kozmetik’in, adeta fondöten etkisi yaratarak tırnaklarınızı kusursuz bir görüntüye büründürecek yepyeni oje serisiyle hem modanın takipçisi olun, hem de sadeliğin verdiği huzurla dolun.

Baharın en güzel anlarını yaşadığımız şu günlerde, doğa tüm miskinliğini üzerinden atıp uyanmaya başladı. Renkler uyumlu bir beraberlik içinde yaza doğru ilerliyor. Pek çoğu bir arada bulunsa da, öyle bir renk var ki diğer her rengin yanına yakışıyor, her biriyle uyumlu bir beraberliğe göz kırpıyor. Bu renk, elbette ki gösterişli ancak bir o kadar da dingin, alçakgönüllü ve uzlaşmacı kimliğe sahip olan bej rengi yani doğanın kendisi…

Bu sezonun modasında da ön plana çıkan bej rengi; Pastel Kozmetik aracılığıyla, incecik bir kum tanesinden, doğaya can veren toprağın pek çok tonuna kadar tırnaklarımızı süslemeye hazır. Sadeliği bir tarz olarak benimseyen ve bunu vurgulamak için yaptıkları seçimlerde titizlikle davrananların, doğayla kucaklaşmanın tadına varmaya çalışanların öncelikli tercihi haline gelen bej rengiyle tırnaklarınızı buluşturmak için; siz de daha fazla beklemeyin, en doğal olanla güzelleşin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT