2011 Yılına Mor Damgasını Vuracak

Alışveriş Alışveriş 2011 Yılına Mor Damgasını Vuracak

Tarihler: 27 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2010 ~ Ara 31, 2010

Sezonun Makyaj Trendlerini Flormar’la Takip Edin...
2010 yılını yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde, yeni sezonun en can alıcı rengi mor olacak. Morun gizemli ruhunu makyajınızda yansıtarak tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Gözlerdeki büyüleyici mor tonları, menekşe ve mürdüm, tırnaklarla birleşerek güzelliğinize güzellik katacak...

Gizemli Mor Bakışlar...
Büyüleyici gözlere mor tonlarıyla sahip olabilirsiniz. Menekşe moru tonuyla Flormar Mono Eye Shadow, gözlerde gizemli bir görünüm sağlarken, bakışlarınıza derinlik katıyor. Pratik kullanım için tasarlanan küçük kutusu ile makyaj çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz Mono Eye Shadow’un mor haricinde birbirinden farklı 24 rengi bulunuyor.
Fiyatı: 6.20 TL.

Mor Renk Tırnaklar...
Menekşe, mürdüm, eflatun... Sizin morunuz hangisi? Birbirinden güzel mor tonları barındıran Flormar Oje, dış etkenlere karşı uzun süre dayanma özelliği ve gözle görülür parlaklığı ile, tırnaklarda kalıcı ve göz alıcı renkler yaratıyor. Flormar, temiz tırnağa doğal bir görünüm için tek kat, canlı ve parlak bir görünüm için 2 kat uygulanmasını öneriyor. Flormar Oje’de seçim yapmakta zorlanacağınız onlarca farklı renkten bir tanesi mutlaka sizin için.
Fiyat: 1.75 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT