4 Büyükler Sahada, Fanatikleri Sanal Tribünde...

Alışveriş Alışveriş 4 Büyükler Sahada, Fanatikleri Sanal Tribünde...

Tarihler: 02 Mart 2009 Pazartesi ~ 04 Mart 2009 Çarşamba

Firma: HoliganGame.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2009 ~ Mar 4, 2009
Takımını her yerde destekle...
4 BÜYÜKLER SAHADA, FANATİKLERİ SANAL TRİBÜNDE.....
Bu tribünde binler değil, milyonlar var…

Futboldaki ezeli rekabet, sanal alemde milyonlarca kişilik tribünlere taşındı. Dört büyüklerin şampiyonluk heyecanı yeşil sahalarda sürerken taraftarlar saha kenarından sonra sanal alemde de tribünlerdeki yerini almaya başladı.
Ocak 2009`da hizmete giren HoliganGame.com, "taraftar" kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Taraftarlar, sadece yeşil sahalarda değil HoliganGame.com`un sanal tribünlerinde de takımlarını destekliyorlar.
Taraftar ruhu ve eğilimlerinin dikkate alınarak hazırlandığı, internet üzerinden aynı anda binlerce taraftarın online olarak oynayabileceği bir oyun olan HoliganGame.com, NetMagic tarafından hazırlandı.

Bir fanatik HoliganGame.com`da ne yapar?
Öncelikle takımını seçer ve tribündeki milyonlarca kişi arasında yerini alır. Oyuna başladığında belirli kurallara göre sanal para ve tezahurat hakkı kazanır. Tezahürat hakkını rakip takım taraftarlarına "çemkirmek" için kullanır ve gücü oranında kasasına para kazandırır. Başarılı tezahüratlarla güçlendikçe seviye atlar. Daha çok para kazanan taraftar, genel merkez seviyesini yükseltir, taraftar tipleri yetiştirir ve seviye atladıkça rakip takım taraftarlarına daha çok ve daha başarılı bir şekilde çemkirir.

Çemkir, kazan!
Ezeli rekabeti sanal aleme taşıyan bu oyunda heyecan hiç bitmeyecek. İlk kullanıcılarına iPhone 3G ile "hoş geldin" diyen HoliganGame.com, önümüzdeki günlerde çıkacak olan mobil versiyonu ile de taraftarlar arasında tam bir alışkanlık yaratacak. 20 Ocak – 20 Mart arasında HoliganGame.com`da tribünlerde en çok çemkiren ve en çok para kazanan kişi iPhone 3G kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT