Absolut Elyx: Vodkanın Ulaştığı Son Nokta!

Alışveriş Alışveriş Absolut Elyx: Vodkanın Ulaştığı Son Nokta!

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Absolut Elyx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

Yeryüzünde 500 yıldır votka yapılıyor ama zirveye ulaşan votka henüz yok gibi. Votkanın lezzet, içim kolaylığı, yumuşaklık ve aroma olarak zirveye ulaştığı süper bir ürün üzerinde son 10 yıldır çalışan Absolut, sonunda zirveye yerleşecek, muhteşem bir votkayı açığa çıkarıyor: Absolut Elyx.

Absolut Elyx dünya üzerindeki en kaliteli votka olarak sunuluyor. Elle seçilmiş buğdayı, saf ve doğal su ile harmanlanarak üretilen Absolut Elyx’i en iyi anlatan kavram ‘kalite’. Küçük miktarlarda üretimi yapılan, baş harmancının ustalığına dayanan geleneksel yöntemler kullanılarak 1929 yılından kalan otantik bakır damıtılması ile ortaya çıkan Absolut Elyx el işçiliği ile üretilmiş, zarif ve ipeksi dokulu ‘’süper votka’’ olarak karşımıza çıkıyor.

Absolut Elyx’in aroma ve lezzeti en belirgin ve en çarpıcı özellikleri. Hafif çiçek ve meyve tonlarına sahip akıcı ve taze bir tadıyla kendini fark ettiren Absolut Elyx’in dokusu ise şu ana kadar üretilen hiç bir votkada bulunmayan yumuşaklığa sahip. Ağızda ipeksi tadı hissettiren bu yepyeni ürün için Absolut şirketinin uzman damıtıcısı Krister Asplund ‘’Sek votkayı için, ağzınız farkı anlayacaktır’’ demekle yetiniyor.

Absolut Elyx %100 elle seçilmiş buğdaylarla üretiliyor. Doğa tarafından bozulmamış saf su kullanılıyor. Bakır katalizasyonu ile mükemmelleştiriliyor ve otantik işçilikle üretildiği için bir votkanın ulaşabileceği en yüksek kalite seviyesine ulaşıyor.

Absolut Elyx, en çok sek veya sadece buzla içildiğinde keyif veriyor. Ama kokteyl sevenler için de vazgeçilemeyecek bir votka. Türkiye’ye aynen diğer ülkelerde olduğu gibi sınırlı sayıda getirilecek ve seçkin mekanlarda bulunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT