Adidas Originals İlkbahar / Yaz 2011 Women Koleksiyonu Sokaklara Canlılık ve Renk Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Adidas Originals İlkbahar / Yaz 2011 Women Koleksiyonu Sokaklara Canlılık ve Renk Getiriyor

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Adidas Originals, 2011 İlkbahar/Yaz sezonu boyunca sokak modasına yön verecek yepyeni Women Koleksiyonu’nu kadınların beğenisine sunuyor. İlkbahar ve yaz mevsimlerinin sunduğu her hava koşulunda ve günün her saatinde keyifle üzerlerinde taşıyabilecekleri tekstil ürünleri, ayakkabı ve aksesuarlar adidas Originals mağazalarında, spor giyimi benimseyen kadınları bekliyor.

Adidas Originals’ın 2011 İlkbahar/Yaz sezonuna özel olarak hazırladığı Women Koleksiyonu, sokak modasından hoşlanan günümüz kadınlarının farklı tarzları ve ihtiyaçlarına hitap ediyor. Sokak modasını yansıtan ve İlkbahar/Yaz sezonunun tüm coşkusunu taşıyan koleksiyon, pek çok tekstil ürünü, ayakkabı ve aksesuarı içerisinde barındırıyor. Yepyeni adidas Originals Women Koleksiyonu’nda, klasik ve kadınsı şıklıktan günlük kıyafetlere kadar her şeyi bulmak mümkün.

Sakura Çiçekleri ile Adidas Originals’ta Renkli Günler Yaşanıyor

Japon sokak giyimi kültüründen ilham alan adidas Originals Women Koleksiyonu’nda, “sevimli, şirin olan” anlamına gelen ve bu tip tasarım ve karakterlere odaklanan ‘KAWAII’ akımının etkileri görülüyor. Yine Japonya’da yetişen ve “sakura” adı verilen kiraz ağaçlarından esinlenen kiraz desenleri ve grafikler de adidas Originals Women Koleksiyonu’nda göze çarpıyor. Koleksiyonda Japon kültürünün yansımaları ile klasik adidas tasarımları yeniden yorumlanarak, günün her anına uygun yepyeni ürünler sunuluyor. Klasik ve Modern Tarzlar Bu Koleksiyonda Kucaklaşıyor.

WOMEN’S PREMIUM ICON Koleksiyonu’nda, klasik adidas modelleri modern bir tarzda yeniden tasarlanarak, adidas Originals Women Koleksiyonu ayakkabıları ve tekstil ürünlerine son derece yenilikçi bir görünüm kazandırıyor. Klasik ve modern tarzların kucaklaştığı bu koleksiyonda, lüks materyaller ve birbirinden canlı renkler kullanılıyor. Koleksiyonun dikkat çekici bir diğer yeniliği ise L.A. TRAINER CO W’de olduğu gibi çeşitli tekstil ürünleri ve ayakkabılar üzerinde kullanılan lazer kesimler. Parıltılı Taşlar ve Payetlerle Koleksiyon Işıl Işıl

Adidas Originals İlkbahar/Yaz 2011 Women Koleksiyonu’nun bir diğer teması, net ve keskin hatlı gece ve gündüz seçenekleri ile göz kamaştıran FEMININE/SLEEK. Elmas görünümlü taşlar, raptiye ve payetlerle süslenmiş bu serideki ürünler, davet ve partiler için de pek çok seçenek barındırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT