Akay ve Damat`tan

Alışveriş Alışveriş Akay ve Damat`tan

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: Akay & Damat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
AKAY ve DAMAT’tan En özel gününüze Armağan…
“DAMAT” ve “AKAY” markaları yeni evlenecek olan çiftlere özel bir kampanya başlattı…
Gecenizin ve sizin kusursuz olmasını arzu ediyorsanız peri masallarından çıkmışcasına bir ihtişam sergileyebileceğiniz tüm modeller “Akay” ve “Damat”ta… Sektörün lideri olan iki marka, siz gelin ve damatların en özel günü için çok çarpıcı bir armağan sunuyor.

Gelinliğini “AKAY” dan alan herkese damatlık “DAMAT + D’S DAMAT” tan %20 indirimle…
Damatlığını “DAMAT” tan alanlara da gelinlik “AKAY” dan %20 indirimle… Hayatının en mutlu gününe hazırlanan gelin adayları! Akay Gelinlik, 2008 yaz koleksiyonunu 4 ayrı konseptte birleştirdi. Akay’ın, “EXCLUSIVE” koleksiyonu, kişiye özel ürünlerin ve özel tasarımların yer aldığı, adeta ihtişamın ve lüksün bir göstergesi… Akay’ın; kabarık, birçok alternatif yaka ve kumaş seçeneklerine sahip “CLASSICS” koleksiyonu da, klasik gelinlik tanımından vazgeçemeyen, kendini prenses gibi hissetmek isteyen gelin adaylarına hitap ediyor.

Akay Gelinlik; genç, dinamik, eğlenceli ve hayatının vazgeçilmez bir gerçeği romantizm olan gelinler için ise kurdeleler, fiyonklar ve dantellerle süslenmiş duygulu, abartılı “ROMANTİC” koleksiyonu yarattı.
Kendisine farklı bir tarz yaratmak isteyen gelinleri de unutmayan Akay, “NEW STYLE” koleksiyonunu sunuyor. Akay gelinlik her tarzda, her zevkte gelinlere hitap ediyor.
Ve gecenin esas erkekleri damatlar!
Düğünlerin vazgeçilmez markası “Damat”, 2008 yaz için hazırladığı Damat Deluxe koleksiyonu, zevkleri ve sahip oldukları ile kusursuzluğu arayan, klâs ve şıklığından ödün vermeyen erkeklere hitap ediyor. Barok döneminin şık çizgilerinden esinlenen koleksiyonda yer alan smokin ve damatlıklar bahar ve yaz aylarındaki seçkin düğünler için son derece iddialı alternatifler olarak karşımıza çıkıyor.
Damat Deluxe koleksiyonundaki parlak kumaştan tek ve iki düğme ceketler, sivri yaka, mono yaka ve şal yaka alternatifleri ile sunuluyor. Sezonun favorisi ise siyah ve kırık beyaz olarak kombinlenen smokin takımlar. Ceketlerin düğmeleri özellikle kendi kumaşlarından kaplanarak kullanılıyor. Damat Deluxe koleksiyonunun bir diğer yeniliği de smokinlerinizi tamamlayan aksesuar grubunda dikkatleri çekiyor. Gümüş ve altın kaplamlı, sedef düğmelerle süslenen gömlekler çok zengin bir model yelpazesi ile sunuluyor. İpek-saten ve ipek-organzeden hazırlanan yaka çiçekleri, taşlarla süslenmiş kol düğmeleri, zengin model alternatifiyle hazırlanan papyonlar, kadife ve taşlı tokalarla süslenen Damat Deluxe ayakkabı koleksiyonu ve kemerler şıklığınızı tamamlıyor.

Her iki marka da gecenizin kusursuzluğu için her şeyi düşündü ve işbirliği ile siz yeni evlenecek çiftlere inanılmaz bir fırsat sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak için size en yakın “Akay” ve “Damat” mağazalarına uğrayabilirsiniz.
Ömür boyu mutluluklar dileriz.
AKAY & DAMAT
Ayrıntılı bilgi için www.akay.com.tr , www.damat.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT