Akay Yeni Konsept Mağazasını Açtı

Alışveriş Alışveriş Akay Yeni Konsept Mağazasını Açtı

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Akay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Türkiye’nin gelinlik markası Akay en büyük konsept mağazasını “Akay Premium” adıyla Wedding World Kuyumcukent’te açtı. Bu yeni konsept mağazasıyla gelinlik alışverişine farklı bir anlayış getiren “Akay Premium”, 1500 m²’lik alanda sunduğu hizmetlerle gelinlik seçimini daha zevkli hale getiriyor. Müşteriler için hazırlanmış Vip odaları ile siz gelinliğinizi seçerken, anneniz ve kayınvalideniz kendilerine Akay Hot Couture abiye bölümünden elbise bakabilecekleri gibi, damat da vip odasında bir şeyler içmenin keyfini sürecek. Gelinlik seçiminde mevcut gelinliklerden herhangi birini tercih edebileceğiniz gibi, Akay dizaynırlarının da yardımıyla hayalinizdeki size özgü gelinlik modelini de diktirebilirsiniz.

Koleksiyonda, rahatlık ve şıklığın tüm asaletini yansıtan özgün modellerle, danteller ön planda. Gelinliklerde kumaşların farklı kullanımları, yakalardaki hareketler, yeni formlar ve kristal taşlar oldukça dikkat çekici. Farklı kesim duvaklar, özel tasarım şapkalar, Akay’a özel imzalı ayakkabılar koleksiyonun tamamlayıcı unsurları.

Akay, bu yeni mağaza anlayışıyla her biri özel olan gelin ve damat adaylarını bu tatlı koşuşturmacada en iyi şekilde ağırlayarak, gelinlik seçimini daha keyifli hale getiriyor.

Yeni koleksiyonu ile 2010 sezonunda da adından uzun süre söz ettirecek olan Akay, evlilik hazırlığındaki gelin adaylarını bu büyülü dünyasına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT