Akbank Yayınları´ndan Cazseverlere Müjde:20. Akbank Caz Festivali Kitabı

Alışveriş Alışveriş Akbank Yayınları´ndan Cazseverlere Müjde:20. Akbank Caz Festivali Kitabı

Tarihler: 04 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Akbank Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Caz tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği Akbank Caz Festivali, bu yıl 20’inci yaşını kutluyor. Pozitif organizasyonuyla 23 Eylül-12 Ekim 2010 tarihleri arasında 20 gün boyunca dünyanın önde gelen saygın caz müzisyenlerini ağırlayacak olan Festival’in 20’inci yılı şerefine Akbank Yayınları tarafından özel bir kitap hazırlandı: “20. Akbank Caz Festivali Kitabı”.

Festival’in 20 yıl boyunca bir misyon olarak yerine getirmeye çalıştığı çağdaş ve yenilikçi anlayışın da kuvvetli ipuçlarını taşıyan kitap, 40 yılı aşkın süredir müzik programları, yazıları ve röportajlarıyla cazla içiçe yaşayan Hülya Tunçağ’ın imzasını taşıyor.

Akbank Caz Festivali’nin 20 yıllık öyküsünü ve farklı tarzlara kucak açan geniş müzikal yelpazesini görsel malzemeler ve çeşitli özel röportajlarla aktaran kitap, aynı zamanda Türkiye Caz tarihi ile ilgili bilgileri de okuyucularla paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT