Aksesuarda Pierre Cardin İmzası!

Alışveriş Alışveriş Aksesuarda Pierre Cardin İmzası!

Tarihler: 18 Eylül 2006 Pazartesi ~ 20 Eylül 2006 Çarşamba

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2006 ~ Eyl 20, 2006
AKSESUAR’DA PIERRE CARDIN İMZASI !

ERKEK GİYİMİN ÖNCÜ MARKASI PIERRE CARDIN PARIS, 2006-2007 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONUNDA YER ALAN ÖZEL TASARIM ÜRÜNÜ AKSESUARLARI İLK KEZ 15-19 EYLÜL’DE ZÜCCHEX FUARIN’DA TÜRK HALKININ BEĞENİSİNE SUNUYOR. PİERRE CARDİN PARİS AKSESUARLARI LÜKS KALEM SETLERİNDEN, OFİS DEKORASYON ÜRÜNLERİNE, EV DEKORASYON GRUBUNDAN, HEDİYELİK EŞYA ÜRÜNLERİNE KADAR ZENGİN SEÇENEKLER SUNUYOR.

Fransız sitilinin dünyadaki önemli temsilcisi Pierre Cardin Paris, şimdi de aksesuar grubu ile Türk halkını buluşturuyor. 15-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Zücchex Fuarın’da ürünlerini ilk kez Türk tüketicisi ile paylaşacak olan marka özel tasarımlarını görücüye çıkarıyor.

Pierre Cardin Paris’in 2007 Sonbahar-Kış sezonu aksesuar koleksiyonun da yer alan tüm ürünler İtalya’dan ithal ediliyor. Koleksiyonda, kalemler haricinde yer alan tüm ürünlerde gümüş kaplamaların uygulandığı seçkin ve şık modeller göze çarpıyor.

Pierre Cardin aksesuarları ofislerinizde ve evlerinizde seçkin Fransız stilini yaşatıyor. Kristal vazoların, gümüş resim çerçevelerinin, mücevher kutularının ve masa üstü saatlerinin yer aldığı aksesuar koleksiyonun da özgün ve şık tasarımlar yer alıyor. Vazolar, içlerinde yer alan kuru çiçeklerle tamamlanıyor. Tüm aksesuarlar şık hediyelik kutularının içinde sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT