Akut Kar Sporları

Alışveriş Alışveriş Akut Kar Sporları

Tarihler: 05 Ocak 2010 Salı ~ 09 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: Akut Kar Spor Kulübü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2010 ~ Oca 9, 2010

AKUT KAR SPORLARI (AKS) Kimdir?
AKS harfleri, Akut Kar Sporlarını temsil etmek için kullanılmaktadır. Akut Kar Sporları (AKS), AKUT Spor Kulübünün Kar Sporları Şubesidir. AKUT Spor Kulübü Derneğine bağlı bir alt birim olan AKS, kendi Şube Yöneticisi idaresinde faaliyetini sürdürmektedir.

AKUT Spor Kulübü
AKS’nin bağlı olduğu AKUT Spor Kulübü Derneği, sadece spor faaliyetleri yapmak üzere 2009 yılında kurulmuştur. Yeni kurulmuş olan AKUT Spor Kulübü Derneği’nin, 1996 yılından beri faaliyetini sürdürmekte olan AKUT Arama Kurtarma Derneği ile resmi bir bağı yoktur. Ancak her iki derneğin yönetim kurulları tamamen aynı üyelerden oluşmaktadır. AKUT Spor Kulübü Derneği, AKUT Arama Kurtarma Derneği’ni kuran bireylerin yeni bir girişimi olarak, Nasuh Mahruki önderliğinde kurulmuş ve AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin bir kardeş kuruluşu olarak “Türk Sporuna Katkı” misyonuyla hayata geçirilmiştir.

AKUT Kar Sporları Kulübü’nün 23-27 Aralık 2009 tarihleri arasında Uludağ’da, 2010 sezonu yarışlarına hazırlık amacı ile gerçekleştirilen kampına 8 yaş ve 16 yaş aralığında lisanslı 27 Alp disiplini kayakçısı ve 8 snowboard sporcusu katıldı.

Kayak Takımını antrenörleri Dr. Fatih Kıyıcı, Volkan Yurdakul ve Yavuz Kıyıcı çalıştırırken, takımın snowboard antrenörlüğünü, milli sporcu ve spor fotoğrafçısı Mine Kasapoğlu yaptı.

3,5 gün süren, toplam 16 saatlik antrenmanlarda tam bir yarışa hazırlık çalışması yapılarak, ilk iki gün GS sonraki iki gün Slalom antrenmanları tüm teknik ön çalışmalarla gerçekleştirildi. Sporcular yarışa başlama, start ve varışta yapılması gerekenler konusunda hazırlık yaparken, akşamları da video analiz ile geribildirim alarak kendilerini geliştirdiler.

Kampta ayrıca antrenman sonrası her akşam AKUT Kar Sporları spor psikologu Arda Coşkun ile yarışlara hazırlık çalışmaları da yapıldı.

Lisanslı AKS sporcuları sezona daha önce Kasım ayında Avusturya’da 1 haftalık eğitim kampı ile hazırlanmışlardı.

Sezonun ilk yarışmaları 8-9 Ocak 2010 da Uludağ’da yapılacak ve İstanbul İl Birinciliği, hemen ardından da 10 Ocak 2010 Pazar günü İstanbul Kayak Ligi’nin ilk adımı yapılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT