Alf’ten İçinizi Isıtacak Sıcak Öneriler

Alışveriş Alışveriş Alf’ten İçinizi Isıtacak Sıcak Öneriler

Tarihler: 26 Kasım 2008 Çarşamba ~ 26 Kasım 2008 Çarşamba

Firma: Alf

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2008 ~ Kas 26, 2008
Alf’ten İçinizi Isıtacak Sıcak Öneriler

Dünyaya inen ikinci uzaylı alf, her geçen gün etkisini artıran kış soğuklarına karşı “verimli ısınmanın püf noktaları”nı sunuyor…

Kış soğukları bastırdı. Doğalgaza gelen zamlar da cabası. Herkes en verimli ama en ekonomik şekilde ısınmak için türlü ısıma yöntemlerine başvuruyor. Dilediği gibi ısınmak isteyen tüketicinin hesaplı dostu alf ısıtıcılar, ısınma problemine karşı sıcacık önerilerini paylaşıyor. Ekonomik olmasının yanı sıra, enerji verimliliği sağlayan, insan sağlığını ve can güvenliğini koruyan ısıtıcılar, iş yerlerinde ve konutlarda başköşeyi almaya başladı.

Bulunduğunuz ortamda, daha verimli ısınmak sizin elinizde. Isınmak için ay sonu gelen faturanın kabarmasına gerek yok. Verimli ısınmak için dikkat edilmesi gereken bir kaç öneriyi alf şöyle sıralıyor.

Ortamın kapısının çok sık açılıp kapanmaması
Döşemelerin halı veya benzer bir örtü ile örtülmesi
Soğuk havanın içeri girmesini engellemek için perdelerin kış günlerinde kapalı olması
Çatı ve duvar izolasyonlarının iyi olması
Isınacak odada eşya bulunması
Pencere ve kapıların yalıtımı için pencerelerin çift cam olması
Tahta çerçevelerin macunlarının düzgün çekilmesi
Kapı altlarına yapışkan yalıtım bandı konulması
Tavanın çok yüksek olmaması

NNR Pazarlama güvencesi ile alf ısıtıcılar Türkiye’deki tüm zincir mağazalarda satışta alf, yüzlerce satış noktasında, tüketicilerine üstün infrared teknolojisine sahip ısıtıcılarını sunuyor. Avrupa standartları çerçevesinde alf infrared ısıtıcıları, çevreye dost. Aynı zamanda, bulunduğu ortamda rutubet oluşturmayan ve ışınlarındaki uygun dalga boyu ile göz rahatsızlığı yapmayan alf ısıtıcılar, insan sağlığını önemsiyor. Harcadığı elektriğin %82’sini ısıya çeviren alf’ler ekonomik ve güçlü olmasının yanı sıra kalitesi ile de ön plana çıkıyor. alf, NNR Pazarlama güvencesi ile zincir perakende mağazaları ve distribütörler aracılığı ile Türkiye’nin dört bir yanında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT