Amway ile Bakımlı Anneler

Alışveriş Alışveriş Amway ile Bakımlı Anneler

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 04 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Amway

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ Tem 4, 2012

Zengin cilt bakım ve renkli kozmetik ürünleriyle güzellik ve bakımına önem veren kadınlar için birçok farklı seçenek sunan Amway, Anneler Günü’nü özel cilt bakım setleri ile kutluyor.

Amway’in Anneler Günü için hazırladığı %10 indirimli Artistry Time Defiance hediye setleri ile anneler yine çok bakımlı...

Annelere Yoğun Bakım Kürü
Artistry Time Defiance Gündüz Kremi ve Artistry Time Defiance Cildi Tamamlayıcı Losyon’dan oluşan hediye seti daha kuru cilde sahip annelere hitap ediyor. Artistry Time Defiance Gündüz Kremi Hücre Yenilenmesi Teknolojisi içeren formülüyle cildi dışarıdan gelen hasarlara karşı koruyan bir kalkan oluşmasına yardım ediyor ve gelişmiş antioksidan koruma ile yoğun nem sağlıyor. Artistry Time Defiance Cildi Tamamlayıcı Losyon ise, asit içermeyen yapısı ile doğal cilt yenilenme sürecini hızlandırıyor ve cilt dokusunda gözle görülür bir fark yaratıyor. Cildi nemlendirerek pürüzsüz bir hale getiriyor, ince çizgilerin görünüşünün azaltılmasına ve cilt renginin aydınlamasına yardımcı oluyor.

Hafif Dokusuyla Annelerin Gözdesi
Artistry Time Defiance Koruyucu Gündüz Losyonu SPF 15 ve Artistry Time Defiance Cildi Tamamlayıcı Losyon’dan oluşan diğer hediye seti daha yağlı cilde sahip anneler için geliştirildi. Hafif, yağsız bir losyon olan Artistry Time Defiance Koruyucu Gündüz Losyonu içerdiği SPF 15 UVA/UVB güneş filtresi UV ışınlarının neden olduğu cilt hasarlarını önleyerek erken yaşlanma belirtilerinin rahatlamasını sağlıyor.

Artistry Time Defiance Gündüz Kremi + Artistry Time Defiance Cildi Tamamlayıcı Losyon 169,79 TL
Artistry Time Defiance Koruyucu Gündüz Losyonu + Artistry Time Defiance Cildi Tamamlayıcı Losyon 169,79 TL

www.amway.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT