Anne Adayları Ve Annelere Momidea`dan Yenilikçi Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Anne Adayları Ve Annelere Momidea`dan Yenilikçi Tasarımlar

Tarihler: 06 Eylül 2010 Pazartesi ~ 06 Ekim 2010 Çarşamba

Firma: Momidea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2010 ~ Eki 6, 2010

ANNE ADAYLARI VE ANNELERE MOMIDEA’DAN YENİLİKÇİ TASARIMLAR

MOMIDEA, hamilelikte de şıklığından ödün vermeyen anne adayları ve bebeğini emzirmeye özen gösteren anneler için tasarladığı ürünler sayesinde şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor ..

MOMIDEA 2010-2011 koleksiyonu, rahatlığı ön planda tutan bir anlayışla, özenle seçilmiş kumaşların anne ve bebeğin hassas tenine uygun dikiş stilleri ile oluşturuldu ..

Hamileliğiniz ve Emzirme Döneminizde Şıklığınızdan Ödün Vermeyin

Annenin ve bebeğin hassas tenine dost kumaşlardan üretilen ve içlerinde kamuflaj emzirme gözleri bulunan t-shirt’ler, elbiseler, abiye kıyafetler, tunikler, gecelikler ve aksesuarlar hamileliğiniz ve emzirme döneminiz boyunca şıklık ve konforu bir arada sunuyor.

Hamilelik Bandı İle Kıyafetlerinizi Yeniden Tasarlayın

MOMIDEA, hamilelik sırasında kısa gelen t-shirtler ve kapanmayan gömlekler için mükemmel bir çözüm sunuyor. T-shirtlerin ve gömleklerin üzerine giyilen hamilelik bandı ve hediyesi olan saç bandı sayesinde anne adayları kıyafetlerini her gün değişik bir görünüme kavuşturarak şıklıklarından vazgeçmiyorlar. Bel bandı sadece hamileler için değil emziren anneler için de vazgeçilmez bir ürün haline geldi. Emziren anneler t-shirt ve gömleklerinin altına giydikleri bel bandlarıyla bebeklerini tenlerini göstermeden özgürce emziriyorlar.

Bebeklerin Hijyeni İçin Özel Önlükler

Bebeklerin hijyeni için onların bakımıyla ilgilenenlere özel olarak tasarlanan önlüklerde, hem bebeklerin yüzünü yaslaması için özel vatkalar hem de biberon ve emzikleri taşımak için ölümler mevcut.

Rengarenk Yumuşacık Gece Sutyenleri

Sadece hamileler ve emziren anneler için değil, her yaştan her bayanın zevkle kullandığı MOMIDEA gece sutyenleri renkli tasarımlarıyla ve rahatlığıyla gençlerin ve annelerin yeni trendi hale geldi.

MOMIDEA ürünleriyle ilgili detaylara www.momidea.net adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT