Anneler Günü’nde Sevginizi Orkidelerle Söyleyin

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü’nde Sevginizi Orkidelerle Söyleyin

Tarihler: 08 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2006 ~ May 14, 2006
Kimisi kır çiçeği sever, kimisi karanfil, kimisi gül... Ama bu senenin Anneler Günü çiçeği orkide.
Anneler Günü’nde sevginizi orkidelerle söyleyin
Bu sene Anneler Günü’nün gözde çiçeği orkide. Çok narin bir çiçek olan orkide, diğer tüm çiçekler gibi sevgiyle büyür. Sevginin yanı sıra ihtiyacı olan besinleri aldığı ve uygun ortamda yetiştirildiği sürece canlılığını uzun süre koruyabilir. Bu nedenle annenize orkide armağan ederken yanında Çiçek Coşturan’ın özel orkide besinini de vermeyi unutmayın.

Anneler Günü’nde kimisi annesine en güzel kır çiçeklerini götürür, kimisi de rengarenk gülleri... Herkes annesine baharın güzelliklerini hatırlatan, onun sevdiği ve en güzel duyguları yansıtan çiçekleri armağan etmek ister. Bu seneki Anneler Günü’nün çiçeği olarak ise orkide öne çıkıyor ve herkes sevgisini orkidelerle dile getiriyor. Mağrur duruşunun yanı sıra zarafeti ve sevgiyi vurgulayan orkide, aynı zamanda narinliğiyle de bilinen, çok özel bir çiçek. Ancak unutulmamalı ki, orkidelerin sağlıklı ve uzun ömürlü olması için büyük bir dikkat ve özen gerekiyor.

Kendi doğal ortamlarından uzakta yetiştirilen tüm çiçekler gibi orkideler de ayrı bir bakıma ve besin kaynağına ihtiyaç duyarlar. Bunun için de annenize armağan ettiğiniz orkidenin yanında Çiçek Coşturan’ın orkideler için özel olarak ürettiği besin katkısından da vermeyi unutmayın. Böylelikle annenize armağan ettiğiniz orkide hem daha uzun ömürlü olacak, hem de daha sağlıklı ve güzel görünecektir.

Çiçek Coşturan, 25 yıllık uzun bir tecrübeyle üretiliyor. Çiçeklerin suyuna katılan bir besin katkısı olan Çiçek Coşturan herkes tarafından kolaylıkla kullanılabiliyor. Uzman bir Ar-Ge ekibi tarafından dünyadaki yenilikler de takip edilerek laboratuvar seralarında geliştirilen Çiçek Coşturan, sağlıklı bitki yetiştirmenin püf noktasını sunuyor çiçekseverlere. Ülkemiz pazarına Botanika tarafından sunulan Çiçek Coşturan’ın 10 farklı ürünü, çiçekli çiçeksiz her türlü saksı bitkisinin sağlıklı büyümesini ve güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Botanika hakkında:
Bahçe ve bitki ürünleri alanında faaliyet gösteren Botanika, pek çok seçkin markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Deneyimli kadrosu, Türkiye genelinde yaygın pazarlama ağı ile iç ve dış mekanlarda kolaylıkla kullanabilen fonksiyonel ürünler sunar. Bahçe ve el aletleri, sulama aparatları, dış mekanlar için dekoratif ürünler, şemsiyeler, bitki besinleri, sulama ve gübreleme spreyleri ile gölgelik ve çitler Botanika’nın ürün yelpazesinde yer almaktadır. Raco Expert, Intermas, Symo, Çiçek Coşturan, Gardener ve Aquatic gibi bahçe ve bitki ürünleri sektörünün önde gelen markaları ülkemiz pazarına Botanika güvencesiyle sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT