Anneler Günü’ne Özel En Tatlı Hediyeler www.cikolatasepeti.com’dan Annenize Özel Kurye İle!

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü’ne Özel En Tatlı Hediyeler www.cikolatasepeti.com’dan Annenize Özel Kurye İle!

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 04 Mayıs 2011 Çarşamba

Firma: www.cikolatasepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 4, 2011

Çikolata tutkunlarına yüzlerce çeşit butik çikolata sunan www.cikolatasepeti.com’un Anneler Günü’ne özel tatlı sürprizleri devam ediyor. Farklı tasarımlarıyla Noella Moon, Piramit Rose, Valonia Red Special, Siyah İnci ve Tatlı Harfler gibi yüzlerce farklı ürün seçenekleriyle annenize sevginizi en tatlı şekilde ifade edin.

04 Mayıs Çarşamba gününe kadar vermiş olduğunuz siparişler isterseniz 08 Mayıs Pazar günü annenize özel kurye ile teslim edilecek.

Annenize olan sevginizi çikolatayla anlatmak istiyorsanız yüzlerce çeşit butik çikolatalara ulaşabileceğiniz www.cikolatasepeti.com sizin için doğru adres… Yaratıcılığınızı kullanarak cikolatasepeti.com’un zengin butik çikolata koleksiyonu ve çok özel kutularından zevkinize uygun olanı seçip annenize özel hediyeler hazırlayabilirsiniz. Farklı tasarımlarıyla Noella Moon, Piramit Rose, Valonia Red Special, Siyah İnci ve Tatlı Harfler gibi yüzlerce farklı ürün seçenekleriyle annenize sevginizi en tatlı şekilde ifade edebilirsiniz.

Anneler Günü’nde annenize özel bir mesaj vermek istiyorsanız, “Tatlı Harfler” ile hislerinizi en güzel ve en lezzetli şekilde ifade edebilir ya da özel dolgulu spesiyal ürünler, meyve, kahve, likör gibi alternatif dolgulu, paketli çikolatalarla sevginizi anlatabilirsiniz.

Her zevke uygun ürünlerin bulunduğu siteden satın aldığınız ürünler, en hızlı ve güvenli şekilde adresinize ulaşıyor. 04 Mayıs Çarşamba gününe kadar vermiş olduğunuz siparişler isterseniz 08 Mayıs Pazar günü annenize özel kurye ile teslim edilecek. 08 Mayıs Pazar günü yapılacak teslimattan faydalanabilmek için sipariş sırasında kargo seçeneklerindeki Anneler Günü seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.

Ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgilere, kargo ve teslimat detaylarına www.cikolatasepeti.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Noella Moon: 44 TL
Piramit Rose. 97 TL
Siyah İnci: 60 TL
Valonia Red Special Maksi: 59 TL
Valonia Gold Special Midi: 39 TL
Tatlı Harfler 4x12: 39 TL
Tatlı Harfler 6x6: 29 TL
Tatlı Harfler 2x11: 19 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT