Anneler Hayatı Değerli Kıldı, Timex ise Zamanı

Alışveriş Alışveriş Anneler Hayatı Değerli Kıldı, Timex ise Zamanı

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Timex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007

ANNELER HAYATI DEĞERLİ KILDI, TIMEX İSE ZAMANI…

Annenize hayatınızdaki değerini mi anlatmak istiyorsunuz? Hayatınızın en önemli, en yıkılmaz kalesi olduğunu, ayaklarınızın onunla daha sağlam bastığını ve nerede olursa olsun, aranızdaki güçlü bağı hiçbir şeyin bozamayacağını mı söylemek istiyorsunuz? Hâlâ söylemediyseniz bu sene Anneler Günü doğru zaman. Annenize, hayatınızda olduğu her anın değerini anlatmanın tam sırası... Sözler ağzınızdan dökülürken, elinizdeki küçük hediye paketinde bulunan Timex T2D281, Anneler Günü’ne özel tasarımıyla size yardımcı olacak. Estetik tasarımlarıyla her zaman şık alternatifler sunan Timex, yeni T2D281 modeliyle de size Anneler Günü için ayrıcalıklı bir hediye seçeneği sunuyor.

Kaliteli, şık ve zarif görüntüsüyle annenizin bileğini adeta kıymetli bir mücevher gibi saracak olan T2D281, annenizin şıklığını tamamlayacak bir aksesuar olarak tasarlandı. Çelik kasa, bilezik ve mineral cam özellikleriyle her ortamda rahat kullanım sağlayan Timex’in bu modeli, özel tasarımlı kadranı ile de göz alıyor.

T2D281’de bileziğin kolay ayarlanabilir olması, bu zarif tasarımın dikkat çekici bir başka özelliği. Timex’in bu modeli, gümüş ve altın rengi çelik kasa alternatiflerine sahip.
Annenize hak ettiği sevgiyi göstermenin en şık hali; Timex T2D281…

Satış Fiyatı: 199 YTL (Anneler Günü’ne özel % 15 indirim uygulanacaktır.)
Merkez Saatçilik: 212 520 03 02
www.timex.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT