Anneler İçin En İyisi, En Yenisi Arnica`dan

Alışveriş Alışveriş Anneler İçin En İyisi, En Yenisi Arnica`dan

Tarihler: 29 Nisan 2010 Perşembe ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Arnica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2010 ~ May 9, 2010

Hayatlarının büyük bölümünü mutfakta geçiren annelere, Arnica’dan on parmağında on marifet yepyeni bir yardımcı: Prokit 444 Plus mutfak robotu…

Patatesleri mükemmel şekilde dilimleyen, katı meyve ve narenciye sıkan, rendeleyen, çırpan, hamur karıştıran Arnica Prokit 444 Plus, annelerin her istediğini yapıp, onlara zaman yaratıyor. Ayrıca kompakt bir tasarıma sahip bir mutfak robotu olan Prokit 444 Plus, mutfaklarda da çok yer kaplamıyor.

Arnica, yıllardır annelerin, ev kadınlarının ve tüm tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik, fonksiyonel ve dayanıklı küçük ev aletleri ile evlerin her köşesinde yerini alıyor. Arnica yeni geliştirdiği ve tüketicileriyle buluşturduğu Prokit 444 Plus ile mutfakların vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

1962’den beri küçük ev aletleri üretimine devam eden Arnica tüketicisine kalitesi ISO:9001 belgesi ile tescillenmiş ürünleri en ekonomik fiyatlarla sunuyor. Bir evin gereksinimi olan tüm elektrikli ev aletleri uzun AR-GE çalışmalarından sonra satışa sunan Arnica, kadınların ve ev işinde ustayım diyen erkeklerin hayatını kolaylaştırıyor. Arnica elektrikli süpürgeden halı yıkama makinesine, ütüden mutfak robotuna geniş bir ürün yelpazesine sahip…Mutfak gereçleri,ev temizliği, ev gereçleri, kişisel bakım ve Banyo gereçleri konusunda Türkiye’nin öncü markası Arnica, geniş ürün yelpazesi ile evdeki hayatınızı kolaylaştırmakla kalmıyor; aynı zamanda şık modelleri ile de göz dolduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT