Annenize Hediye Reçel Anneler`den

Alışveriş Alışveriş Annenize Hediye Reçel Anneler`den

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Reçel Anneler

Telefon: (0 216) 384 71 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
ANNENİZE HEDİYE REÇEL ANNELER’DEN

Anneler Günü için annenize hediye seçerken, tüm annelerin yüzünü güldürün.

Yaklaşan Anneler Günü öncesinde annenize ne hediye alacağınıza karar vermek zor olabilir. Ancak Reçel Anneler’den seçeceğiniz bir hediye ile sadece kendi annenizin değil, onlarca annenin yüzünü aynı anda güldürebilirsiniz.

Reçel Anneler, “Bir Çocukta Tebessüm, Bir Evde Umut Oldunuz” parolasıyla ürettikleri butik reçeller, klasik reçeller, krokan şekerlemeler, saatler, takı koleksiyonları, tekstil ürünleri ve hediyeliklerin satışından elde ettikleri gelirle, çeşitli yaşlarda 34 öğrencinin eğitim burslarını ve 10 ailenin kira, yakacak, erzak gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Reçel Anneler adıyla üretim yapan annelerin özel tasarımlarından birini seçerek, hem kendi annenizin, hem de Reçel Anneler’in ve kazandıkları parayla okuttukları çocukların annelerini mutlu edebilirsiniz. Bunun için özel tasarlanmış kol saatleri ve takı koleksiyonlarından, dünyanın hiç bir yerinde eşi olmayan doğal üretilmiş butik reçellere ve krokan şekerlerine, anne sıcaklığı taşıyan nevresim takımlarından, mutfak önlüklerine kadar onlarca çeşit hediye alternatifine www.recelanneler.net sitesinden ulaşabilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

Reçel Anneler, İstanbul içindeki siparişleri istediğiniz adrese ücretsiz olarak teslim ediyor. Bunun için onlara internet sitesinden ve (0 216) 384 71 50 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Haydi, fiyatı 10 liradan başlayan onlarca çeşitten birini seçerek, annelerin yüzünü güldürün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT