Apple Tutkunlarının Yeni Dostu Bang-Olufsen EarSet 3i

Alışveriş Alışveriş Apple Tutkunlarının Yeni Dostu Bang-Olufsen EarSet 3i

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Bang - Olufsen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Oca 21, 2012

Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen, yeni versiyon stereo kulaklığı EarSet 3i’yi teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. iPhone, iPad ve iPod ürünleri ile entegre olabilen EarSet 3i, üstün ses kalitesinin yanı sıra hands-free özelliği ile de tüm fonksiyonlara kolay erişim imkanı sağlıyor.

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri markası olarak kabul edilen Bang & Olufsen’in yeni nesil stereo kulaklığı EarSet 3i tüketicinin beğenisine sunuldu. Tüm fonksiyonları yeni nesil Apple ürünlerine uyumlu olarak geliştirilen EarSet 3i, yüksek ses kalitesi ile müzik dinleme keyfini en üst düzeye taşıyor. Kontrol tuşları sayesinde gelen aramaların cevaplanmasına, reddedilmesine ve bekletilmesine olanak sağlayan EarSet 3i ile müzik dosyalarına da ulaşılabiliyor.

Bang&Olufsen’in temel uzmanlık alanlarından biri olan akustik performansın etkili bir şekilde hissedildiği EarSet 3i açık hoparlör prensibine göre tasarlandı. EarSet 3i, teleskobik çubuğa monte edilmiş dinamik hoparlörleri sayesinde dış ortamdaki sesin bir miktar duyulmasını sağlayarak dış dünyadan kopmayı engelliyor. EarSet 3i, kullanıcılara en üst düzeyde konfor ve sağlamlığı da bir arada sunarken, sadece 23 gram olan ağırlığı ile de büyük bir rahatlık sağlıyor.

Her kulağa mükemmel uyum

Ergonomik tasarımı, Bang & Olufsen tarafından her kulağın hatlarına ve kıvrımlarına uyum sağlayacak şekilde geliştirilen EarSet 3i, bu sayede ses kalitesini de yükseltiyor. Sıklıkla seyahat eden kişiler için tasarlanan kulaklıklar, koşu ve bisiklet binmek gibi fiziksel aktivitelerde de rahat kullanım imkanı veriyor.

Kaliteli malzeme ile üst düzey konfor

Bang & Olufsen’in yeni stereo kulaklığı EarSet 3i, kullanıcılar için en üst düzeyde konfor sağlarken, özenle seçilmiş kaliteli malzemeler ile tasarlandı. EarSet 3i, brose alüminyum kasası ve özel dokulu lastik kaplaması ile dikkat çekerken, çizilmez malzeme yapısıyla da her zaman ilk günkü formunda kalabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT