Aşkın Büyüsü Tom Ford ile Gözlerde

Alışveriş Alışveriş Aşkın Büyüsü Tom Ford ile Gözlerde

Tarihler: 27 Ocak 2010 Çarşamba ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Tom Ford Eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2010 ~ Şub 14, 2010
Tom Ford Eyewear, sevgilinizin gözlerini koruyacak şık ve kaliteli gözlük seçenekleri sunuyor.

Tom Ford Eyewear, Sevgililer Günü’nde modayı yakından takip edenlerin ve tarzım bu diyenlere birbirinden şık modellerini tüketicinin beğenisine sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkınıza Tom Ford gözlükleri ile renk katın...

Modern tasarımlarıyla bakışlarınızı çarpıcı kılan Tom Ford gözlükleri, Sevgililer Günü’nde birbirinden farklı ve renk seçenekleriyle şık yüzler yaratıyor.

24 yeni modelden oluşan Tom Ford’un 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu hediye seçiminde özen gösteren, farklılığını ince detaylarla sevdiklerine hissettirmek isteyen kişiler için seçilmeye değer. Birbirinden şık alternatiflerle dolu Tom Ford imzalı gözlük koleksiyonunda; modern tasarımlar ve kişiliğinizi yansıtacak çarpıcı detaylar öne çıkıyor.

Her koleksiyonda olduğu gibi bu koleksiyonda da Tom Ford’un klasikleşmiş çapraz modelinden esinlenerek tasarlanmış bazı modelleri vardır. Bu modellerin içinde en göze çarpan model ince metalden oluşan köprü kısmında çapraz olan pilot modelidir.

Sevgilinize, Tom Ford Eyewear gözlük koleksiyonundan birtanesi seçerken kendinizi de unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT