Aşkın Rengi: Puma Kırmızısı

Alışveriş Alışveriş Aşkın Rengi: Puma Kırmızısı

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 15 Şubat 2008 Cuma

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 15, 2008
AŞKIN RENGİ: PUMA KIRMIZISI
Enerjiyi, yaratıcılığı, heyecanı, mutluluğu ve aşkı tasarımlarına yansıtan dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası PUMA; bu yıl Sevgililer Günü için tüm aşıklara ve aşık olmak isteyenlere kalp kırmızısı bir ayakkabı sunuyor. Kauçuk taban ve beyaz çiçek desenli kırmızı rugandan oluşan bu özel tasarım, giyenleri farklı dünyalara götürüyor.

Aşkı arayanlar dikkatli baktıklarında onu her yerde görebilir. Gökyüzünde bulutların arasından süzülen güneş ışığında, kısacık bir bakışta ya da nereden geldiği belli olmayan güzel bir çiçek kokusunda. En ufak bir şey bile aşkın yol göstericisi olabilir. Her PUMA ürünü ise aşka bir işarettir. Bazen renkli, eğlenceli bir aşk, bazen derin ve sıcak bir tutku, bazen de uzun soluklu güvenli bir birlikteliktir PUMA.

Sevgililer, sevgili dostlar tüm özel günlerde olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de en güzel armağanları almalılar. Bu 14 Şubat’ta ona tutkuyu, kırmızıyı hediye edin.
Fiyat bilgisi: 128 YTL

PUMA, spor, yaşam stili ve modadan etkilenen, atletik yapıda global bir markadır. PUMA’nın kendine özgü endüstriye bakış açısı, alışılmamış spor hayat tarzında, ayakkabı, giysi ve aksesuarı, teknik yenilik ve devrimci dizayn anlayışı ile birleştiriyor. 1948 yılında Almanya’nın Herzogeneaurach kentinde kurulan PUMA 80 ülkeye ürün dağıtmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.puma.com adresini ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT