Aşkınızı Tatlandırın!

Alışveriş Alışveriş Aşkınızı Tatlandırın!

Tarihler: 08 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Seyidoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2011 ~ Şub 14, 2011

Özel lezzetleriyle yarım asrı aşkın bir süredir vazgeçilmez olan Seyidoğlu, Sevgililer Günü için tasarladığı pastalar ve aşkın en tatlı hali çikolatalar ile romantizme tat katıyor.

Aşkın Her Hali Ayrı Bir Tat
Seyidoğlu’nun Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kalp şeklindeki ve dekorlu pasta çeşitleriyle siz de sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz. Aşkınızı en güzel ifade edeceğini düşündüğünüz pastayı, üzerine yazdıracağınız romantik mesajlarla da özelleştirebilirsiniz. Seyidoğlu, ilhamını aşkın masumiyetinden, romantizminden, heyecanından, eğlencesinden alan pastalarıyla gönülleri fethediyor…

Romantiklerin tercihi meyveli pembe kalp pasta Gönülçelen; masumiyetin sembolü beyaz çikolatalı kalp pasta Hüsn-ü Aşk; eğlenceli beyaz yuvarlak pasta Aşka Davet; sevimli bir hediye paketini andıran çikolatalı Aşk Hediyesi aşkın değişik hallerini ve tatlarını simgeliyor…

Kalbim Senin
Seyidoğlu Sevgililer Günü için özel kırmızı kalp ambalajıyla göz alan minik kalp çikolatalar hazırladı. Damaklarda bıraktığı enfes tat ve yarattığı mutluluk hissi ile aşkın en gözde simgelerinden biri olan çikolatayı sevgililer birlikte paylaşmaktan büyük keyif alacak.

Her gün taptaze üretilen Seyidoğlu pasta ve tatlı ile çikolata çeşitleri için klasik ve ekspres şubelerine uğramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT