Astrolojinin 4 elementi Sisley 2008 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nda...

Alışveriş Alışveriş Astrolojinin 4 elementi Sisley 2008 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nda...

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Sisley

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Astrolojinin 4 elementi Sisley 2008 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nda...
Sisley`in, kişisel tercih ve giyim zevklerinin yıldızlar tarafından yönlendirildiği düşüncesinden yola çıkarak hazırladığı 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, burçların toplandığı 4 gruba ait elementlerin özelliklerini yansıtan 4 farklı tarz içeriyor.

Toprak: Ayakları yere basan Toprak insanları için; tozlu gri, kumlu sarı, kristal pembesi, toprak kahvesi ve kil kırmızısının kullanıldığı kıyafetler sunuluyor. Kadınlar için vücudu saran elbiseler, kruvaze bluzlar, dar paçalı şortlar, pantolonlar ve derin dekolteli trikolar; erkekler için ise gri denim ve bermudalarla uyumlu barakuda tarzı deri ceketler ve baskılı tişörtler öneriliyor.

Su: Hayal gücü kuvvetli Su insanları için; tutkunun rengi kırmızı ve okyanus mavisiyle yakalanan zıtlık, pürüzsüz beyazın asaletiyle hoş bir uyum yaratıyor. Kadınlar, deniz havası yansıtan, lacivert, kırmızı, beyaz gibi renklerde mini etek ve şortlar, kısa deri ceketler; erkekler ise beyaz ya da mavi takımlar, çizgili ve kareli gömlekler, koton anorak ve ceketlerle şıklıklarını ortaya koyuyor.

Hava: Başı bulutlarda, tüy kadar hafif Hava insanları için; gökyüzünü anımsatan açık renklerde dokuma kumaşlardan kıyafetler sunuluyor. Kadınlar, mürdüm ve kahve tonlarının ön plana çıktığı geniş kollu, beli saran bluzları, bol pantolon ve mini şortlarla tamamlayarak 40’lı yıllara geri dönüyor. Erkekler ise taftadan uzun trençkotlar, ince çizgili takımlar, deri ceketler ve eğik baklava desenli kazaklarla ciddi bir tavır takınıyor.

Ateş: Tutku ve cazibenin temsilcisi Ateş insanları için; merak uyandıran siyahın yanı sıra, parlak bronz ve ışık saçan fildişi renklerinde kıyafetler yer alıyor. Kadınlar, timsah baskılı mini elbiseler, geniş kollu trikolar, derin V yakalar, parlak desenli kumaşlarla seksi ve agresif yanlarını ön plana çıkarıyor. Erkekler ise siyah ve kestane tonlarında kıyafetlerle esrarengiz ve yakışıklı bir görünüm yakalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT