Atalar´da Her Hafta Başka Bir İndirim

Alışveriş Alışveriş Atalar´da Her Hafta Başka Bir İndirim

Tarihler: 26 Ocak 2011 Çarşamba ~ 28 Ocak 2011 Cuma

Firma: Atalar Giyim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2011 ~ Oca 28, 2011

ATALAR, her hafta özel bir indirimle Sonbahar Kış Koleksiyonunun dinamizminin yükseltiyor.

25-28 Ocak tarihleri arasında ceket ve elbise gruplarındaki %60 indirim fırsatı ile iş kadınları ve elbise tutkunları gardıroplarına şık ve iddialı parçalar ekliyor.

80’li ve 90’lı yılların detaylarını modern yorumlarla sunan ATALAR’da sürprizlerin yanı sıra genel indirim de devam ediyor.

ATALAR’da bu kışın vazgeçilmezi binici pantolonları ve taytlar, kaşmir pelerin mantolarla, iş elbiseleri etollerle kombinleniyor. Koleksiyonda yer alan farklı boy ve kesimlerdeki pantolonlar, elbiseler, tunikler ve kalem etekler spor şıklığı tercih eden kadınlar için özel parçaların başında geliyor. İndirim günlerinin hızla devam ettiği ATALAR’da, gece şıklığı için kullanılan kürk, dantel ve deriler özenle seçilmiş parçaları detaylandırırken, manto, kaban ve ceketleri tamamlayan düğme ve apoletler ise göz dolduruyor.

Sonbahar Kış sezonuna veda etmeye hazırlanan ATALAR mağazalarında her hafta yeni bir indirim heyecanını yaşamaya davetlisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT