Avea’nın Bakmadan Alışverişe Çıkmayın

Alışveriş Alışveriş Avea’nın Bakmadan Alışverişe Çıkmayın

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Avea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Ara 31, 2011

Müşterilerinin yeni yıla daha da mutlu girmesini isteyen Avea, gerçekleştirdiği yeni marka ortaklıkları ile seyahatten çiçeğe, otomotivden kuyumculuğa yapacakları alışverişlerde yüzde 50’ye varan özel indirim imkanı sunuyor.

Her zaman yenilikçi ve iddialı kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, hesabını bilen tüketiciye alışverişte de kazandırıyor. “Alışveriş Avealıya Güzel” sloganı ile popüler markalarla yaptığı işbirliklerine her geçen gün yenilerini ekliyor.

“Alışveriş Avealıya Güzel” fırsatları ile yıl boyunca üstelik de sezon indirimlerini beklemeden, alışveriş imkanı sağlayan Avea, yaklaşan yılbaşı öncesinde de bu ilkesini bozmadı. Avea gerçekleştirdiği yeni marka ortaklıkları ile müşterilerilerinin sevdiklerine en güzel hediyeleri seçebilmeleri için yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunmaya başladı.

Sevdiklerine çiçek ve lezzetli buketler göndermek isteyen Avealıları akıl almaz indirimler bekliyor. 31 Aralık tarihine kadar Türkiye’nin ilk online çiçek sipariş sitesi Cicek.com’dan alışveriş yapan Avealılar tüm siparişlerinde yüzde 30 indirimden faydalanırken, seçili ürünlerde ise yüzde 50 indirim ile sipariş verebilecek. Bunun için “CICEK” yazıp 5060’a SMS gönderen tüm Avealılar, cep telefonlarına gelecek avantajavea şifresini sipariş detayları bölümüne girerek indirimden anında faydalanabilecek.

Yurtiçi-yurtdışı oteller ve kültür turlarında ‘Yeni Yıla Merhaba’ indirimi

Avealılar, JollyTur ile gerçekleştirilen Yılbaşı Kampanyası çerçevesinde 31 Aralık tarihine kadar tüm kültür turlarında yüzde 20’ye varan indirimden faydalanırken, yurtiçi tatillerinde yüzde 35’e, yurtdışı tatil turlarında ise 40 EURO’ya varan indirime sahip olabilecek. Bunun için “JOLLY” yazıp 5060’a SMS gönderen Avealılar, Jolly Tur’un onlara özel indirimlerinden yararlanarak yeni yıla kazançlı girecek.

Gülaylar’dan pırlantalı kolye hediye!

Aralık ayı boyunca Gülaylar’ın tüm altın ve pırlanta gruplarında, minumum harcama limiti olmadan yararlanılmak üzere yüzde 20 indirim fırsatı Avealıları bekliyor. Üstelik pırlantalı kolye hediyeli! Kampanyadan faydalanmak için “GULAYLAR” yazıp 5060’a SMS gönderen tüm Avealılar aldıkları avantajavea şifresi ile hem mağazalardan hem de Gülaylar’ın online alışveriş sayfasından diledikleri ürünleri indirim ve hediye fırsatından faydalanarak alabilecek.

Avis’le Avealılara özel BMW ve MINI’lerde 106TL’den başlayan fiyatlar

“AVIS” yazıp 5060’a SMS gönderen 25 yaş üstü ve 2 yıllık ehliyet sahibi tüm Avealılar cep telefonlarına gelen şifreyle otomatik vitesli MINI’yi KDV dahil 111TL’ye, BMW 1.16i’yi KDV dahil 106 TL’ye ve BWW 3.16i’yi ise KDV dahil 116 TL’ye kiralayabilecek.

Maxxdepo ile yılbaşında Avealılar maksimum avantajlı

Avealılar, MaxxDepo'dan yapacakları tüm ev aksesuar alışverişlerinde, yüzde 20 indirim avantajınına sahip olacak. Yıl sonuna kadar sürecek bu kampanyadan faydalanmak isteyen Avealıların, “MAXXDEPO” yazıp 5060’a SMS göndermeleri yeterli olacak.

Avealılar Ulusoy ile seyahat ettikçe kazanıyor!

Ulusoy'dan Avealılar’a indirim kampanyası kapsamında, her otobüste ilk 4 bilet için yüzde 50, diğer biletler için yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, bu alışverişin sonunda, Avealıların hatlarına, hediye olarak 30 Dakika/12 TL'lik konuşma süresi de yükleniyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Avealılar, U Card ile biletlerini, www.ulusoy.com.tr, çağrı merkezi veya bilet satış noktalarından alabilecek.

30 Aralık tarihine kadar, “ULUSOY” yazıp 5060’a SMS gönderen Avealıların, cep telefonuna gelecek şifreyi Ulusoy yetkililerine göstermeleri yeterli olacaktır.

Avea’nın “Alışveriş Avealıya Güzel” kampanyaları hakkında daha detaylı bilgiye avea.com.tr, avea.com.tr/avantajavea adreslerinden ve Avea Facebook uygulamasından ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT