Avrupa`nın En İyi Plazma Televizyonu Türkiye`de Satışa Sunuldu

Alışveriş Alışveriş Avrupa`nın En İyi Plazma Televizyonu Türkiye`de Satışa Sunuldu

Tarihler: 22 Aralık 2008 Pazartesi ~ 29 Aralık 2008 Pazartesi

Firma: Pionner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2008 ~ Ara 29, 2008
“AVRUPA’NIN EN İYİ PLAZMA TELEVİZYONU” TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU

Pioneer, kendi sınırlarını aşıp ödül almış olan KURO serisi plazmaların siyah seviyelerini 5 kat daha derinleştirdi ve yeni Full HD KURO plazma televizyon serisini tüketicilerin beğenisine sundu. Alışılmışın dışında eğlence deneyimi sunmasıyla tanınan Pioneer, HD TV’de de kusursuzlukta yeni bir adım atıyor.
Pioneer’ın 9. jenerasyon KURO Plazma modellerinden PDP-LX6090, tüketici elektroniğinin en önemli ödülü olan EISA’ca “2008-2009 Avrupa’nın En İyi Plazma Televizyonu” ödülünü aldı. 19 Avrupa ülkesinde 49 tüketici elektroniği dergisinin editörlerinden oluşan EISA, bu ödülü “P-LX6090’nın sunduğu ileri fonksiyonların ve olağanüstü kontrast oranının Blu-ray, DVD ve standart TV sinyallerinde daha önce bir televizyonda görülmeyen derinlik ve detayı verebilmesi” nedeniyle verdi.

Pioneer’in Felsefesi Mutlak Siyahlık: KURO Japonca siyah demek ve siyah, TV dünyası için her şey demek. Gerçek, derin siyahlık daha fazla detay, daha fazla kontrast ve en önemlisi daha zengin renklerin oluşturulmasını sağlıyor. KURO’ların geliştirilmiş renk filtresi ekran üstünden yansıyan ışığı minimuma indirerek ortamdaki ışıktan bağımsız olarak orijinal ve doğal renklerin sunulmasını sağlıyor.

Ses Yoluyla Duygu Uyandırma: Pıoneer, Dynamic, Standard, Movie, Sports ve Game olarak ses ayarlarını her bir KURO video ayarına entegre etti. Pioneer yeni KURO Serisi Plazma TV’ler farklı program tiplerinde seçim yaparken sesi kontrol eden ve duygusal deneyimleri en üst seviyeye çıkaran otomatik bir ses sabitleme fonksiyonuna da sahip. KURO modelleri en ileri SRS WOW HD teknolojisini en üst noktaya taşıyarak düşük, orta ve yüksek seslerin kontrolünü sağlıyor. Sonuçta, ‘virtual surround sound” etkisiyle hem orta hem de yüksek frekans seviyelerinde daha net sesler alınabiliyor.

Eşsiz Zeka: KURO, Optimum Mode adlı, görüntü ve sesi kusursuzca senkronize eden otomatik ayar özelliğine sahip. Sonuçta, film izlerken sinema etkisini yaşar, spor oyunlarını izlerken de kendinizi sahada gibi hisseder ve haber programlarında eşsiz bir anlatım netliğine sahip olursunuz.

Gerçek Kalite: Tüm plazmalar FULL HD, HD Ready 1080p ve en yüksek resim performanslı. Filmler sinema için saniyede 24 çerçeveyle işleniyor. Bu da, televizyona gerçek bir sinema deneyimi kazandırır. Blu-ray disk gibi HD diskler bu orijinal kaliteye ulaşma şansı tanıyor. KURO plazma TV’ler ise 1080p/24 sinyalleri işleme yeteneğiyle ile en son HD teknolojisine ulaştırıyor. KURO’nun video işleme sistemi olağanüstü net ve gürültüden bağımsız resimler üretiyor. Resmin ekranda ne kadar hızlı hareket ettiğini veya ortam ışığının orijinal video resmini nasıl değiştireceğini düşünmeden, en küçük detayları ve en ince nüansları görebilirsiniz. KURO, HD deneyiminizi eşsiz bir dijital ses ile tamamlıyor.

Eksiksiz Bağlanabilirlik: Tüm KURO Tv’ler analog tünerlerin yanında, dijital yayınları da almak için dijital tünerli. 3 HDMI girişi, KURO plazmanızı Blu-ray oynatıcınıza, ev sinema sisteminize ve AV alıcınıza tek kablo ile bağlayabilmenizi, HDMI bağlantısı ise tüm sıkıştırılmamış ses ve video sinyallerinizi dijital olarak iletmenizi sağlıyor. KURO Link özelliği, televizyonun orijinal kumandası ile uyumlu Pioneer cihazlarının kontrol edilerek kolay kullanımı garanti ediyor.

Yeni KURO plazma TV serisindeki bütün modellerde aşağıdaki özellikler yer almaktadır: Full HD, 93 mm (3.7 inç) incelik, yaklaşık yüzde 20 azaltılarak, Pioneer’in AV ürün yelpazesinin görüntüsü ve hissiyle uyumlu yeni uzaktan kumanda, TV ayarlarının kişiye özel hale getirilmesi için ISF C3 kalibrasyonuna hazır olma, Başka A/V ekipmanları ile entegrasyonda kolaylık, USB üzerinden “Home Media Gallery” oluşturma imkanı
Yeni KURO plazma TV’ler ‘HD ready 1080p’ olup, SD Karasal TV algısına sahip 50 ve 60-inç versiyonları ile elde edilebilir.
PDP -LX5090 6.499 YTL
PDP -LX6090 13.999 YTL

Digicom Hakkında: Türkiye’deki tüketici elektroniği pazarının öncü şirketi Digicom 1995’te kuruldu. Yönetim Kurulu Başkanlığı Sabri Yiğit’çe yürütülen şirketin temelleri 1980’lerin başında atıldı. 1985’te Elektro Market adıyla kurulan ve Vestel ürünlerini dağıtan şirket, 1995’te Pioneer’ın Türkiye distribütörlüğünü aldı ve büyüme sürecini Digicom olarak sürdürdü. Digicom şu anda Pioneer ve Sansui markalarının Türkiye’deki temsilcisidir. Türkiye’de 1200`ü aşkın bayisi, 65 Showroom’u ve 350’i aşkın teknik servis istasyonu olan Digicom, merkezi faaliyetlerini İstanbul İkitelli’de, 26.000 metrekarelik Digicom Plaza’da yürütüyor. Digicom, Bulgaristan’da Pioneer ve Kenwood markalarının da distribütörü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT