Avrupa’nın Dev Organik Kozmetik Markası Florame Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Avrupa’nın Dev Organik Kozmetik Markası Florame Türkiye’de

Tarihler: 21 Aralık 2010 Salı ~ 21 Ocak 2011 Cuma

Firma: Florame

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2010 ~ Oca 21, 2011

Florame 20 yıllık geçmişe ile sertifikalı organik kozmetik ürünlere sahip bir Fransız markası. İlk ortaya çıkışı aromaterapi ile olan marka günümüzde aromaterapi alanında Avrupa’da en iyi bilinen firmalardan birisi. Daha sonrasında Aromaterapi alanındaki tecrübelerini organik kozmetiğe de taşıyan Florame, şu anda her iki alanda da öncü bir marka. 35’ den fazla ülkede faaliyet gösteren ve 1200’ den fazla satış noktasında temsil edilen Florame artık mucize ürünleri ile Türkiye’ de..

Florame’ın en önemli özelliği tüm ürünlerinin sertifikalı organik ürünler olması. Hem Aromaterapi grubunda yer alan Esansiyel Yağlar (Uçucu Yağlar olarak da biliniyor) hem de tüm Kozmetik Ürünleri Cosmébio ve Ecocert logo ve sertifikalarına sahip. Bu logo ve sertifikalar tüm dünyada kabul görmüş organizasyonlar tarafından denetlenerek verildiği için tam bir güvenilirliğe sahip ve ürünlerin doğal içerik ve organik tarım yoluyla elde edildiğini ve insan sağlığına ve çevreye zararlı maddeler içermediğini garanti ediyor.

Hem organik kozmetik hem de aromaterapi ile ilgili temel bilgilerin yer aldığı kapsamlı bir web sitesi kuran Florame, bu web sitesi aracılığı ile Türkiye’deki kullanıcı ve tüketicileri eğitmeyi ve onları bilinçlendirmeyi amaçlıyor. www.organikkozmetikkullaniyorum.com adresinden ulaşılabilen bu web sitesini mutlaka ziyaret etmenizi ve üye olarak daha sonra size sunacağımız imkanlardan faydalanmanızı öneririz. Bu web sitesinden Florame Türkiye’ye ulaşarak ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürün siparişi verebilirsiniz.

Florame markasını Türkiye`ye getiren Fatma Apaydın, neden Florame ürünlerini tercih etmemiz gerektiğini şöyle anlatıyor;

‘Florame’da beni heyecanlandıran pek çok şey var. Florame Aromaterapi konusunda uzman bir marka. Aromaterapi Türkiye’de maalesef çok az biliniyor ama bilinmesini, tanınmasını ve kullanılmasını çok istiyorum. Çünkü içinde insan sağlığı ve hayat kalitesi için çok güzel faydalar var. Aromaterapinin temelini oluşturan esansiyel yağlar ile küçük tedaviler yapabilir, cilt bakımında kullanabilir ve günlük yaşamın zorluklarına, yorgunluklarına karşı önlemler alabilirsiniz. Aromaterapi kokulu bitkiler ile tedavi anlamına geliyor. Avrupa’da pek çok ülkede üniversitelerde bölüm olarak okutuluyor, doktorlar tarafından uygulanıyor, insan sağlığı ve iyiliği için faydalanılıyor. Aromaterapi ile değişik kurslar ve kitaplar ile tanıştıktan sonra hayatım değişti diyebilirim.

Florame’ da beni etkileyen bir diğer konu tüm ürünlerin organik sertifikaya sahip olması. Bu da üretimden ürünün ambalajlanmasına kadar olan tüm süreçlerin insan sağlığına ve çevreye duyarlı, saygılı olması anlamına geliyor. Kendim de bir bayan olarak, geleneksel kozmetikteki içeriklere baktıkça, bu ürünleri kullanmamam gerektiği bilincine varmıştım. Maalesef pek çoğunun içinde çok zararlı petrokimya türevi maddeler, insan ve çevre sağlığına karşı ciddi risk oluşturan içerikler var. Sağlığımız için unutmamamız gereken önemli şey: derimiz vücudumuzdaki en büyük organımız ve derimize sürdüğümüz her şey vücudumuza girerek bize yarar ya da zarar veriyor. Bu nedenle organik sertifikaya sahip onaylı kozmetik ürünleri Türkiye’ye kazandırmak beni çok heyecanlandırıyor.

Ürünlerimizin satışını yaparken önceliğimiz Türk insanlarını Aromaterapi ve Organik Kozmetik konusunda bilinçlendirmek olacak. Çünkü ister Florame ister başka bir sertifikalı organik kozmetik markası olsun, benim dileğim insanların hem kendileri hem de çevre için doğru ve sağlıklı ürünleri kullanmaları.Bu amaca ulaşmak için eğitim programları düzenleyeceğiz. Eğitimlerimizi Aromaterapi konusunda uzman olan, aynı zamanda şirketimizin danışmanı ve sorumlu müdürü olan Eczacı Nimet Özata ile vereceğiz.

Türkiye gibi dünyadaki sayılı bitki cennetlerinden biri olan bir ülkede, bitki özlü doğal ve organik ürünleri hayatımıza kazandırmalıyız diye düşünüyorum. Tarih boyunca bu topraklardaki kokulu bitkiler hem güzellik hem de sağlık için kullanılmış ve tüm dünyaya yayılmış. Şimdi bu zenginliği yeniden keşfetmenin ve günlük yaşantımıza dahil etmenin tam da sırası. Ancak ondan sonra bu güzel ülkenin bitkileri tekrar tüm dünyaya şifa ve güzellik verebilir..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT