Awe Cemre`den Saçlara Özel Kış Bakımı

Alışveriş Alışveriş Awe Cemre`den Saçlara Özel Kış Bakımı

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 25 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Awe Cemre

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 25, 2009
AWE CEMRE’DEN SAÇLARA ÖZEL KIŞ BAKIMI
Awe Cemre saç bakımı yağı, kış aylarında özellikle yıpranmış ve kuru saçlarda derinlemesine bir bakım sağlıyor.

Bitkisel ürünlerde bir numara olan Awe Cemre, saçlar için kışa özel yepyeni bir ürün çıkardı… SAÇ BAKIM YAĞI… Saçlar, eşarp, şapka ve diğer aksesuarlarla kapatıldığında hava ile teması azalır. Soğuk hava, rüzgar gibi zorlu kış koşullarından dolayı olumsuz etkilenen saçlar beslenmediği için, saç kökleri olumsuz etkilenerek tüm enerjisini ve canlılığını yitirir. Kış aylarında daha cansız, mat ve dayanıksız bir hale gelir. Saçlarda dökülmeler olabilir. Böyle durumlarda saçlara özel bir bakım sağlamak gerekmektedir.

AWE-CEMRE bitkisel içerikli yağlardan saç bakım yağı, özel olarak geliştirilmiş besleyici bir yağdır. Awe Saç Bakım Yağı, her saç tipine uygun olarak üretilmiştir. . Özellikle yıpranmış ve kuru saçlarda, köklerden saç uçlarına kadar derinlemesine bir iyileşme sağlar. Çok özel bitki yağlarından geliştirilen saç bakım yağı, saçlara canlılık, esneklik ve parlaklık kazandırırken zararlı çevresel etkilerden de korur. Perma, çok sık fön çekme ve sürekli boyanın olumsuz etkilerine karşı dayanıklılık kazandırır..

AWE-CEMRE Anadolu’nun olağanüstü bitki çeşitliliğini, sağlıklı ve dengeli bir yaşama erişebilmek için ihtiyaç duyacağınız ürün yelpazesini sağlayarak değerlendiriyor. Bitkisel yağlar, çaylar, granül ürünler, ballı bitkisel karışımlar, şampuanlar, kozmetik kremler, sektörün güvenilen ve tercih edilen ürünleri halini Awe-Cemre markasıyla alıyor. Sağlıklı saçlarla ışıldamak için Awe Cemre saç bakım yağını deneyin….
Bilgi için: 0 216 327 55 22
www.awecemre.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT