B-G Store ile Bebeklerde Swarovski Şıklığı

Alışveriş Alışveriş B-G Store ile Bebeklerde Swarovski Şıklığı

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: BandG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

B&G Store, BG Baby özgün formdaki tasarımlarıyla bebeklere hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunuyor. Sevimli bebekler swarovski taşlarla ve dantellerle süslenen elbiseleriyle fark yaratıyor.

B&G Store, 2011/2012 Sonbahar-Kış sezonunda BG Baby ile bebeklere rahat ve eğlenceli olduğu kadar, günün moda çizgilerini de taşıyan yaratıcı tasarımlardan oluşan bir koleksiyon sunuyor. Soft renklerin ve bebeksi yumuşaklığın hakim olduğu giysiler; kızlar için çiçeklerle renklenirken, erkek bebeklerin gülümsemeleri papyonlarla süsleniyor.Swarovski Çocuklara Işıltı Katıyor…

BG Baby’nin kız çocukları için hazırladığı ve bebek pembesinin ağırlıkta olduğu yeni koleksiyonda; swarovski taşlar ve sezonun trendi büyük çiçekler, kadife tulumlara ve elbiselere şıklık katıyor. Çocukları soğuktan koruyup, sıcacık bir mevsim geçirmeleri için de interlok kumaşlar tercih ediliyor. İki yüzü de pürüzsüz olan ve nem alma özelliğine sahip interlok kumaşlar, diğer kumaşlara oranla daha iyi ısı yalıtımı sağlıyor, böylece bebekler serin havalardan etkilenmeden, rahat etmenin keyfinin çıkarıyor.

BG Baby Tasarımlarında Romantizm Etkisi

Kız çocukları için tasarlanan bir diğer konseptte ise; son yıllarda modada romantizm havası estiren danteller nubuk kumaşlara eşlik ediyor. Milk ve kahve renklerin hakim olduğu koleksiyon gold detaylarla canlandırılıyor. Bebeklerin de büyükleri gibi günün her anında şık olmasını amaçlayan BG Baby, hazırladığı koleksiyonda dantel eşofman takımları, dantel elbiseler, nubuk etekler ve yamalı taytlara yer veriyor.

Erkek Bebeklere Sevimli Papyonlar

BG Baby erkek grubunda da iki farklı koleksiyonla dikkat çekiyor. Ceket, gömlek, yelek ve pantolon kombinasyonu büyümüş de küçülmüş hissi yaratarak bebeklere ayrı bir şirinlik katıyor. Sevimli küçük adamlar yaratan papyonlu tulumların da bulunduğu temada; grimelanj, siyah ve beyazın birlikteliği göze çarpıyor. Diğer bir temada ise; bu sezonun gözdesi papyonlarla tamamlanan rahat kullanımlı süveterli takımlarda, bu yıl erkek giyimde de trend olan kahve, lacivert ve bordo renkler bir arada kullanılıyor.

Dünyanın önde gelen markaları Bikkembergs, Baby Graziella, Patrizia Pepe, Miss Sixty, Energie, Brooksfield çocuk line’larını bünyesinde bulunduran B&G Store ayrıca kendi markası olan Riccione, Tyess, BG Baby, Riccione Basic, Riccione Firstline ve Nebbati bb ile çocuk giyiminde zengin seçenekler sunuyor.

Yurtiçi ve yurtdışındaki 50 mağazası ile çocuk giyim sektörünün lider markası B&G Store, her sezon hazırladığı 1000’e yakın modeli ile iddiasını sürdürüyor.

0-18 ay arası bebekler için özel tasarımlar sunan BG Baby, sonbahar/kış sezonunda trendy ürünleri ve fark yaratan özgün tasarımlarıyla, çocuklarının da kendisi gibi stil sahibi olmasını isteyen anne babalara hitap ediyor.

www.bgstore.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT