Babalar Günü için Saç Güçlendirme ve Bakım Paketleri

Alışveriş Alışveriş Babalar Günü için Saç Güçlendirme ve Bakım Paketleri

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Transmed

Adres: Fulyalı Sokak No:7 İç Levent, 34330 İstanbul, Türkiye Levent İstanbul

Telefon: 0212 281 1300

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011
Babanızın saçlarına sağlık hediye edin

Babalar Gününde babanıza sağlıklı saçlar hediye etmeye ne dersiniz? Transmed’de Babalar Günü’ne özel iki ayrı hediye paketi bulunuyor. Her iki pakette de, dünya literatürüne geçmiş, çağdaş ve başarılı tıbbi uygulamalar sunuluyor. Birinci paket, sorunlu bölgeye saç köklerini uyaran özel hücre karışımlarının enjekte edildiği Reversa tedavisini, ikinci paket ise düşük dozda verilen lazer ışınlarının kullanıldığı Lazer Tarağı tedavisini içeriyor

Ayrıca; saçlarda yağ ve kepek oluşumunu ortadan kaldıran Ozon Terapisi, tamamlayıcı uygulama olarak Babalar Günü paketlerine dahil ediliyor.

Babanızın gün geçtikçe incelen ve güçsüzleşen saçları için endişeleniyor musunuz? Öyleyse ona mutlaka Transmed’in Babalar Günü hediye paketlerinden birini hediye etmelisiniz!

Transmed’de Babalar Gününe özel iki ayrı hediye paketi bulunuyor. Birinci pakette, Reversa uygulaması ile ozon terapi birlikte sunuluyor. İkinci paket ise lazer tarağı ile yine ozon terapisini bir araya getiriyor. Her iki pakette de bulunan, saçlı deri hizasında DHT, bakteri, mantar ve toksinlerini temizleyen ozon terapisi, Babalar Gününe özel tamamlayıcı uygulama olarak paketlere dahil ediliyor. Babalar Günü armağanınız hediye kartı olarak istediğiniz adrese gönderilebiliyor.

Uygulamaların detayları ise şu şekilde:
Reversa: Reversa uygulamasında PRP (Plateletten Zengin Plazma) sıvısı ve trombosit kaynaklı otolog protein karışımı saçların seyrekleştiği bölgeye uygulanmaktadır. Saç dökülmesini geçici olarak durmasını sağlar ve saçlara hacim kazandırır. Reversa, genetik yada mevsimsel sebeplerle seyrekleşmiş, tamamen dökülmemiş saçlara da uygulanabilmektedir.

Lazer tarağı uygulaması: Düşük dozda verilen lazer ışınının saç köklerini uyararak güçlendirdiği ve uzamasını hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu tedavi hücre metabolizmasını arttırıcı etkisi ile saç köklerine daha fazla oksijen taşınması sağlıyor. Uygulamanın herhangi bir yan etkisi bulunmuyor.

Ozon terapisi: Kepeklenme ve seboreik dermatit tedavisinde kullanılıyor. Ozon terapisi saçlı deride bakteri, mantar ve deriyi derinlemesine temizleyerek toksinlerden arınmasını sağlıyor. Saçlar canlılık, parlaklık ve nem kazanıyor.

Transmed’de başarıyla uygulanan saç tedavileri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve bir konsültasyon randevusu oluşturmak için http://www.transmed.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Sağlık için lütfen sadece profesyonel çalışan klinikleri tercih ediniz.

Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği
Adres: Fulyalı Sokak No:7 İç Levent, 34330 İstanbul, Türkiye
Telefon: 0212 281 1300


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT