Babalar Günü`nde Her Bütçeye Uygun Hotiç`ler

Alışveriş Alışveriş Babalar Günü`nde Her Bütçeye Uygun Hotiç`ler

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Hotiç

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 18, 2006

Bu sezon Hotiç erkek koleksiyonunda günün her saatine uygun tarz, model ve renklerde farklı tasarımlar bulunuyor. Bu tasarımlar içinde babanız için en uygun olan ayakkabı ve aksesuarları mutlaka bulacaksınız.

Ayakkabılarda her sezon olduğu gibi siyah, kahve, bej ve camel tonlarının yanında, bu sezonun belirleyici renklerinden olan beyaz, Hotiç’in özgün tasarımlarıyla buluşarak erkeklere farklı olmanın şıklığını sunuyor.

Spor gruplarda ise aynı renk tonları kullanılarak farklı modeller yaratılmış. En ciddi iş toplantılarında takım elbise ile giyilebilecek klasik gruptaki geniş seçeneğiyle Hotiç her zevke hitap ediyor. Spor ayakkabılarda , şıklık ve konfor ön planda tutulmuş. Bu grupta yer alan alternatiflerle takım elbiseleri birleştirerek farklı bir tarz yaratmak mümkün. Sadece ayakkabılarla sınırlı kalmayan Hotiç erkek koleksiyonu, çanta, kemer ve deri aksesuarlarla değişik kombinasyonlar yaratmayı da mümkün kılıyor. Farklı ve zengin tasarım gruplarından oluşan Hotiç; centilmen, cömert ve karizmatik babaların tercihi olacak.

Her Bütçeye Uygun Hotiç
Geniş model seçeneği ile Babalar Günü için Hotiç’de her bütçeye uygun bir model bulmak mümkün. Ayakkabı fiyatlarının 89 - 229 YTL arasında değiştiği Hotiç’de tüm kredi kartları geçerli olmakla birlikte Bonus ve Shop&Miles kartlarına limitsiz 10 taksit ve %10 indirim avantajı bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT