Babalar Günü’nde Yazın En Konforlu Hediyeleri Twigy’den

Alışveriş Alışveriş Babalar Günü’nde Yazın En Konforlu Hediyeleri Twigy’den

Tarihler: 16 Haziran 2011 Perşembe ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Twigy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2011 ~ Haz 19, 2011

Twigy, Babalar Günü için çok özel seçenekler sunuyor. Twigy, Ipanema ve Rider erkek koleksiyonları, yaz aylarında reddedilemeyecek bir rahatlık vaat ederken; Fransa’yı fetheden Shulong sneaker’lar, dinamik babalar için en iyi seçimler arasında…

Geniş terlik koleksiyonu ile geleneksel kullanım alışkanlıklarına modern bir bakış açısı ile stil katan Twigy, Babalar Günü’nde babasına tüm yaz severek kullanacağı bir armağan seçmek isteyenler için sayısız alternatif sunuyor. Twigy, “Babam için nasıl bir hediye seçmeliyim?” diye düşünenler için 3 marka ve 3 ayrı koleksiyon ile göz kırpıyor.

Takımına aşık babalara ‘TWIGY TARAFTAR’: Twigy’nin yıllardan bu yana gördüğü ilgi ve beğeniyi koruyan ‘Taraftar’ serisi; Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor ve Galatasaraylı babaların takım ruhunu, yaz boyunca plajlarda yaşatıyor.

Brezilya sahillerinden bir hediye ‘IPANEMA’: Brezilya’nın en ünlü sahillerinden biri olan Ipanema ile aynı ismi taşıyan erkek terlik koleksiyonu ise, renkli ve modern tasarımlardan hoşlanan stil sahibi babalar için en iyi seçimlerden biri. Düz renk modellerin yanı sıra, farklı renk ve desenlerin bir arada kullanıldığı parmak arası terliklerin hepsi, Ipanema sahillerinin desenini, dokusu üzerinde taşıyor.

Klasik ve modern bir arada ‘RIDER’: Parmak arası formu farklı bir stilde yorumlayan Rider, ayrıca sandalet ve klasik terlik modelleriyle, alışkanlıklarına bağlı babalar için hediye alternatifleri sunuyor.

Dinamik ve konforlu günler için ‘SHULONG’: Felsefesi stil, rahatlık ve sağlık olan, bu özellikleriyle ‘dünyanın en konforlu sneaker’ı olarak ünlenen Fransız tasarımı Shulong, rahatına düşkün babalar için ideal hediyelerden biri. Çince’de ‘Shu’ rahat, ‘Long’ ejderha anlamına gelen Shulong, bugün başta Fransa olmak üzere; ABD, İtalya, İspanya ve Hollanda’da en çok tercih edilen sneaker’ların başında geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT