Babalara MacBook Air Yakışır!

Alışveriş Alışveriş Babalara MacBook Air Yakışır!

Tarihler: 17 Haziran 2011 Cuma ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: MacBook

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2011 ~ Haz 19, 2011

Perfomansı ve hafifliği ile öne çıkan en taşınabilir Mac, MacBook Air 11”, Babalar Günü’ne özel %20 indirim fırsatı ile Apple mağazalarında...

Apple’ın bugüne kadar yaptığı en hafif ve en rahat taşınabilir dizüstü bilgisayar olan MacBook Air, babanız için en ideal hediye!

Beş saate kadar pil ömrü ve 30 güne kadar bekleme süresi ile Babalar Gününe özel %20 indirimli 11” MacBook Air’ler, yenilenen tasarımı, incelik, hafiflik, sessizlik, güvenlik ve hız konusunda getirdiği yenilikleri ile babanızın yanından ayıramayacağı bir parçası olacak.

Babanızın İhtiyacı Olan Konfor ve Fonksiyonellik

Konfor ve rahat kullanımın vazgeçilmez adresi yeni MacBook Air’e eklenen daha büyük trackpad ile resimleri kolaylıkla yeniden boyutlandırabiliyor veya döndürebiliyorsunuz.

Yeni “solid state depolama” teknolojisi ile güvenilir, hızlı ve verimli bir hafızanın avantajlarına sahip olursunuz. Ayrıca beş saate kadar pil ömrü ve 30 güne kadar bekleme süresi ile babanız ev ya da işyeri dışarısında geçirdiği zamanlarda artık priz aramayacak...

Ayrıca bilgisayara ekli FaceTime kamera, mikrofon ve stereo hoparlörler ile iPhone4, iPod touch, iPad ve diğer Mac bilgisayarlar ile görüntülü aramalar yapılabiliyor olacak.

Babanızın Kalbini Çalacak Olan MacBook Air’in Öne Çıkan Diğer Özellikleri

11,6 inçlik MacBook Air enerji tasarrufu sağlayan Intel Core 2 Duo işlemciye, 2 GB Ram’e ve NVIDIA GeForce 320M grafiklerle birleşen ekran kartına, 13,3 inçlik MacBook Air’de 1.86 GHz Intel Core 2 Duo işlemciye sahip. Bu modelde de 2GB Ram ve Nvidia GeForce 320M ekran kartı bulunuyor.

İki modelde de yüksek çözünürlüklü LED arkadan aydınlatmalı ekran ve 27 inç Apple LED Cinema Display, projeksiyon ve HD TV’ye bağlanmak için Mini DisplayPort yer alıyor. Cihazlarda bulunan ve son derece hızlı 802,11n Wi-Fi ağ iletişimi, iTunes’dan müzik ve film indirmenize, Time Capsule’de veri yedeklemenize, MobileMe ve iDisk ile dosyaları saklamanıza ve paylaşmanıza olanak tanıyor. Yeni MacBook Air’de kablosuz çevre

birimleri için Bluetooth 2.1 EDR ve başka bir aygıt kullanırken iPad, iPhone ve İpod’u senkronize ve şarj etmeyi kolaylaştıran iki USB bağlantı noktası var.

Türkiye’de Bilkom tarafından Yetkili Apple Satış noktalarında tüketicisi ile buluşan 2GB Ram özellikli MacBook Air’ler talep edildiği takdirde 4GB’e yükseltilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT