Babanızı BlackBerry Bold 9780 ile Sevindirin

Alışveriş Alışveriş Babanızı BlackBerry Bold 9780 ile Sevindirin

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Blackberry

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Haz 19, 2011

Babanıza BlackBerry Bold 9780 hediye ederek ona hem sizin için ne kadar önemli olduğunu hissettirin hem de unutulmaz bir babalar günü yaşatın…

Üstün özelliklere sahip, hem şık hem de kompakt BlackBerry® Bold™ 9780’in her an, her yerde arkadaşları ve ailesiyle iletişim halinde olmak isteyen babalar için olağanüstü bir hediye olacağı kesin. Babanıza e-posta gönderip alabileceği, App World üzerinden yüzlerce uygulama yükleyebileceği, sizinle ve ailenizle BBM üzerinden iletişim kurabileceği, video ve fotoğraf çekip, seyredebileceği, paylaşabileceği, harita uygulaması sayesinde kolayca yönünü bulabileceği BlackBerry Bold 9780 hediye ederek mutlu edin.

RIM’in pazara sunduğu en yeni modeli olan BlackBerry Bold 9780, 5MP kamera özelliğinin yanı sıra 512 MB flash bellek ve 32GB’a kadar desteklenebilen harici Micro SD bellek kartı ile daha fazla kapasiteye sahip. 6.0 işletim sistemiyle daha hızlı olan cihaz, görüntüsü ve üstün performansıyla babanızı kolayca etkileyecek. BlackBerry Bold 9780 ile ilgili daha fazla bilgiye http://tr.blackberry.com/devices/blackberrybold/# adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT