Bakımlı Babalar için Skincode’dan Üçlü Bakım Seti…

Alışveriş Alışveriş Bakımlı Babalar için Skincode’dan Üçlü Bakım Seti…

Tarihler: 11 Haziran 2007 Pazartesi ~ 17 Haziran 2007 Pazar

Firma: Skincode

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2007 ~ Haz 17, 2007
Cilt bakımı babalar için de gerekli
Bakımlı babalar için Skincode’dan üçlü bakım seti…

Günümüzde artık erkekler de ciltlerine, neredeyse bayanlar kadar önem veriyor. Yoğun iş temposu sonrası gözaltlarında oluşabilecek torbalar, gözaltı gölgelenmeleri, ince yüz çizgileri artık erkekleri de endişelendiriyor.

Gelin bu Babalar Günü’nde, babanızın tüm bu endişelerine son verecek bir Skincode paketi armağan edin.

Skincode’un üçlü setindeki “Revitalizing Eye Contour Cream”, babanızın gözlerine hem genel, hem de güçlü bir çizgi bakımı gerçekleştirecek. İçeriğindeki CM Glucan (ekmek mayası) ile hücre yenilenme faaliyetlerini artıran, Caffein’le de ödemi azaltan krem, yoğun bir iş günü bitiminde, babanızın ertesi güne daha canlı yüz ifadesiyle başlamasına yardımcı olur.

Hediye paketinizdeki “Protective Day Cream spf 12” ise, babanızın cildinde tıraş sırasında oluşan tahrişleri ve nem kaybını giderir, pürüzsüz bir tıraş hissi verir. Krem, onun cildinin ihtiyacı olan yenilenme faaliyetini artırırken aynı zamanda yaşlanma etkilerine karşı güçlü içeriği ile genç görünmesini sağlar.

Babanıza armağan edeceğiniz setin bir diğer ürünü de, “S.O.S Oil Control” losyon. Genelde yağlı cilde sahip olan erkeklerin cildindeki parlaklığı gidermek için birebir olan bu losyon, bileşimindeki CM Glucan sayesinde cildi nemlendirirken, ‘matlaştırıcı ajan’ sayesinde cilde duru bir görünüm kazandırır.

Bakımlı görünmek isteyen babalar için bu üçlü Skincode paketi kaçmaz…
www.skincode-tr.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT