Balığın Artık Markası Var!

Alışveriş Alışveriş Balığın Artık Markası Var!

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 23 Ekim 2007 Salı

Firma: Aquarium Balık Market

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 23, 2007
Aquarium Balık Market özel konseptiyle Avcılar’da E-5 karayolu üzerinde açıldı
Balığın artık markası var!

“Markalı balık” sloganıyla faaliyete geçen Aquarium Balık Market, tüketicilere balığın sağlıklısını ve tazesini yedirmek için kolları sıvadı. İlk Aquarium Balık Market, Avcılar’da E-5 Karayolu üzerinde açıldı. Aquarium Balık Market, AB standartlarının gerektirdiği tüm sertifikasyonlara sahip bulunuyor ve ürünlerini hijyenik koşullarda, en uygun fiyatla satışa sunuyor.

Türkiye, Aquarium Balık Market sayesinde “markalı balık” kavramı ile tanışıyor. Tüketicilere balığın markalısını, sağlıklısını, uygun fiyatlı ve tazesini yedirmek için kolları sıvayan Aquarium Balık Market, Avcılar’da E-5 karayolu üzerinde açıldı.

Lezzetli ve sağlıklı balıkları en hijyenik ortamda sunan Aquarium Balık Market, Türkiye’de hizmet veren ilk konsept balık marketi olma özelliğini taşıyor ve Avrupa Birliği standartlarında faaliyet gösteriyor. Türk tüketicisini “markalı balık” kavramı ile tanıştıran Aquarium Balık Market’te yılın 12 ayı boyunca lezzetli, taze ve uygun fiyatlı balık çeşitleri bulmak mümkün.

Aquarium Balık Market, sadece balık değil, balığın olmazsa olmazı salata malzemelerinin en lezzetlisini ve diğer deniz ürünlerini de tüketiciye sunuyor. Salataya enfes bir lezzet katan, Aquarium Balık Market’in özel olarak hazırladığı, doğal sızma Kargalı Zeytinyağı da uygun fiyata alınabiliyor. Aquarium Balık Market balık konusunda özel eğitim almış personeliyle hizmet veriyor. Aquarium Balık Market’e gelenlere en ayrıntılı şekilde yardımcı olunuyor ve ürünlere ilişkin bilgi veriliyor.

Ülkemizi ‘markalı balık’ konseptiyle tanıştıran Aquarium Balık Market’in kurucusu Adnan Bulak, artık herkesin dilediği kadar balık yiyebileceğini belirterek şunları söylüyor: “Balık son derece yararlı ama ne yazık ki ülkemizde yeterli seviyede tüketilmeyen bir gıda. Bu nedenle biz de herkese bol balık yedirme hedefiyle yola çıktık. Her mevsim uygun fiyatlı, taze ve lezzetli balık sunacağız. Avrupa Birliği standartlarında olan, yüksek hijyen ve kaliteye sahip satış noktamıza tüm balık severleri bekliyoruz. Artık herkes ‘markalı balık’ yemeye hazırlansın. Önümüzdeki dönemde açacağımız yeni şubelerle pek çok farklı noktada tüketicilerle buluşmayı sürdüreceğiz.”

Aquarium Balık Market’e nasıl gidilir?
Aquarium Balık Market’e ulaşmak çok kolay. E-5 karayolu üzerinde, Avcılar’dan Beylikdüzü istikametine giderken Haramidere mevkiinde, İstanbul’un en sağlıklı ve leziz balıkları sizleri bekliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT