Barilla ile Lezzet Yolculuğu Başladı

Alışveriş Alışveriş Barilla ile Lezzet Yolculuğu Başladı

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Mart 2012 Pazar

Firma: Barilla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

Barilla, CarrefourSA mağazalarından CarrefourSA Plus Kart veya Carrefour Axess ile Barilla ürünlerinden tek seferde 6 TL. değerinde alışveriş yapan herkese İtalya kapısını aralıyor…

Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye’de makarna algısını değiştiren dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla ile İtalya’ya lezzet yolculuğu başlıyor. Barilla, İtalyan Mutfağı’nın kapılarını araladığı yeni kampanyası ile İtalya’ya özgü eşsiz lezzetleri, gastronomi geleneğinin en önemli kentlerinden biri olan Parma’da deneme imkânı sunuyor.

CarrefourSA mağazalarında Barilla ürünlerinden, CarrefourSA Plus Kart veya Carrefour Axess ile tek seferde 6 TL. değerinde alışveriş yapan herkes çekilişe hak kazanıyor. Bir çiftin İtalya Gurme Turu’na, 10 talihli kişinin ise EKS Mutfak Akademisi'nde İtalyan mutfağı workshop’una katılma hakkının verileceği kampanyanın çekilişi 22.02.2012 tarihinde noter huzurunda yapılacak ve kazananlar 27.02.2012 tarihinde duyurulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT