Barilla Patlıcanlı Makarna Sosu, sofralarınıza İtalya’dan bir lezzet esintisi getirecek!

Alışveriş Alışveriş Barilla Patlıcanlı Makarna Sosu, sofralarınıza İtalya’dan bir lezzet esintisi getirecek!

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Barilla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Gerçek bir İtalyan Yemeği yapmak artık hiç de zor değil!
Barilla Patlıcanlı Makarna Sosu, sofralarınıza İtalya’dan bir lezzet esintisi getirecek!

Makarnanın vatanı sayılan İtalya’da, 130 yıllık deneyimiyle, makarna soslarının en lezzetlilerini üreten Barilla, “Patlıcanlı Makarna Sosu” ile makarnanızın hakkını veriyor.
Barilla’nın, günümüzün yoğun temposunda lezzetli yemekler yapmak için zamanı kısıtlı olanları düşünerek hazırladığı makarna sosları ile 10 dakikada evinizde bir İtalyan restoranı keyfi yaratamanız mümkün. Barilla Patlıcanlı Makarna Sosu, Akdeniz mutfağının vazgeçilmez lezzeti domatesle harmanlanan patlıcan ve kabakla hazırlandı. Üstelik bu lezzete kavuşurken, doğallıktan ve sağlıktan da taviz vermeyeceksiniz.

Hiç bir kimyasal katkı maddesi içermeyen Barilla Makarna Sosları vakumlu cam ambalajları ile, uzun süre tazeliğini korurken, kapak üzerinde yer alan güvenlik düğmesi ile sosu ilk açanın siz olduğunuzu kontrol etmeniz de sağlıyor.

Özellikle Fusuli (Burgu) ve Cellentani (Helezon) Barilla çeşitleri ile kullanılması tavsiye edilen Barilla Patlıcanlı Makarna Sosu size ve sevdiklerinize gerçek İtalyan lezzeti deneyimini yaşatacak.

Kendinize daha fazla zaman ayırabilmeniz ve gerçek İtalyan makarnanızın keyfini doya doya çıkarabilmeniz için son derece pratik ve kullanıma hazır olarak üretilen Barilla Patlıcanlı Makarna Sosu, İtalyan mutfağının sırlarını sofranıza kadar taşıyarak, lezzetli ve sağlıklı bir yemek olarak mutfağınızdaki yerini alacak.

Dünya gıda sektörü liderlerinden Barilla’nın mükemmel tarifleriyle üretilen soslar sayesinde İtalyan mutfağını evinize taşıyın…
KULLANIM ŞEKLİ: Sosu bir tavaya koyarak kısık ateşte ısıtınız, yeni süzülmüş sıcak Barilla makarna ile karıştırarak servis ediniz. Bir paket sos 4 tabak makarna içindir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT