Bebeğinizi Sanosan`la Mutlu Edin

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizi Sanosan`la Mutlu Edin

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 22 Haziran 2008 Pazar

Firma: Sanosan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 22, 2008
BEBEĞİNİZİ SANOSAN’LA MUTLU EDİN
Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen Sanosan Bebe Bakım Losyonu, bebeğinizin rahatlamasına ve mutlu olmasına yardımcı oluyor.
Yeni doğan bebeklerin hassas cildinde henüz koruyucu mekanizma gelişmemiştir. İşte bu nedenle hassas bebek ürünleriyle bakım yapma ihtiyacı ortaya çıkar. Hepsi farklı ihtiyaçlar için geliştirilmiş olan SANOSAN ürünleri, bebeğin hassas cildinde koruma kalkanı görevini de yaparak bakımını gerçekleştirir.

SANOSAN ürünlerinde kullanılan maddeler özenle seçilmiştir, yüzyıllar boyunca güvenle kullanılmış ve etkinliği ispat edilmiş olan zeytinyağı ve süt proteinleri kullanılmaktadır
Bebeklerin günlük ve özel bakımında kullanılan Sanosan Bebek Cilt Bakım serisi içinde; bakım yağı, losyonu, pişik kremi, pantenollü pişik kremi, soğuk ve rüzgâra karşı koruyucu krem ile pudra olmak üzere 6 ürün yer almaktadır.
Ayrıca temizlik, uyku öncesi ve anne bakım ürün grupları da vardır. SANOSAN Bebe Bakım Losyonu, bebeğinizi rahatlamasını ve mutlu olmasını sağlayacak bir üründür.
Özel olarak yumuşak bebek cildinin ihtiyaçlarına cevap verecek etken maddelerden üretilmiş olan losyon her temizlemeden sonra bebeğinizin yumuşaklığını korur.
Bebeğiniz ve siz, SANOSAN Bebe Bakım Losyonundan vazgeçemeyeceksiniz.
SATIŞ FİYATI
Sanosan Bebe Bakım Losyonu 500ml: 29,00 YTL
Sanosan Bebe Bakım Losyonu 200ml: 16,00 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT