Bellona`dan Şok Kampanya

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Şok Kampanya

Tarihler: 26 Ekim 2009 Pazartesi ~ 26 Kasım 2009 Perşembe

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2009 ~ Kas 26, 2009
Ev modasının öncüsü Bellona, şok fiyatlı yeni kampanyası ile çok kısa bir süre için metal konstrüksiyonlu estetik ve güvenli “Stone” bazayı 239 TL’den başlayan fiyatlarla yatak odalarına taşıyor...

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile tüketicilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, modern tasarımının yanı sıra fonksiyonelliği ile de dikkat çeken Stone bazaları 20 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan şok fiyat kampanyası ile satışa sunuyor.

Bellona’da tek kişilik bazalar 239 TL’den, çift kişilik bazalar ise 429 TL’den başlayan şok fiyatlarla görücüye çıkıyor. Aynı zamanda baza ile uyumlu bir kombinasyon oluşturan tek kişilik başlıkları 89 TL’den, çift kişilik 140’lık başlıklar ise 114 TL’den satışa sunuluyor. Kahve ve krem renk seçenekleri, çelik konstrüksiyonlu, estetik görünümü, özel deri kaplamasıyla büyük ilgi gören Stone baza fonksiyonel geniş saklama alanıyla da yıllara meydan okuyacak kadar iddialı.

Bellona, tüketiciyi birçok cazip avantajla buluşturan kampanyasında sunduğu şok fiyatlara ek olarak, Axess kart sahiplerine özel, 3 ay ekstre erteleme ve peşin fiyatına vade farksız 12 ay taksit imkanı da müjdeliyor. Stone bazalar, Bellona’nın Türkiye’ye genelindeki 800’e yakın bayisinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT