Bellona Ev Modası `Elegance` ile Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Bellona Ev Modası `Elegance` ile Devam Ediyor

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
BELLONA EV MODASI “ELEGANCE” İLE DEVAM EDİYOR
Ev modasının öncüsü Bellona, birbiri ardınan sunduğu özgün tasarımları ile evlerdeki şıklık yarışını devam ettiriyor. Bellona, dekorasyonun yönünü belirleyen 2009 koleksiyon modellerine bir yenisini daha ELEGANCE ile ekliyor…

Ev modasının öncüsü Bellona, 2009 tasarımlarını art arda tüketici ile buluşturmaya devam ediyor. Her zevke hitap eden ürünleri ile ev modasının yönünü belirleyen Bellona, Elagance Majör ve Elegance Lüks olarak iki farklı alternatifle tüketiciyle buluşturuyor.

Yeni koleksiyonun iddialı ve şık tasarımı Elegance ile Bellona, salonlarda yeni trend bakır ve krem deri renginin büyüsünü gözler önüne seriyor. Deri ve parlak kumaşlarla bütünleşen ve farklı bir tarz yaratan Elegans Lüks, iki adet üçlü kanepe ve iki adet berjerden oluşuyor. Deri ve parlak kumaştan tasarlanan kırlentlerin üzerindeki swarovski taşlı toka ile model, güzelliği detaylar içerisinde de göz alıcı şekilde yansıtıyor. Fonksiyonel olarak da kullanım kolaylığı sağlayan Elegance’ın kanepeleri yatak ve sandık olarak kullanılabiliyor. Bellona ev modası konsepti çerçevesinde takım için özel olarak ürettiği sehpa ile de hem dekoratif hem de kullanışlı bir ünite sunuyor. Elegance’ın şıklığını tamamlayan Bellona halılar da salonlarda ayrı bir atmosfer yaratıyor.

Parıltıyı sevenler ve evini Bellona farkı ile döşemek isteyenler için Elegance, Türkiye çapına yayılmış 800’e yakın Bellona mağazasında tüketiciyle buluşuyor.
www.bellona.com.tr
Tüketici Hattı: 444 33 99




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT