Bellona’dan Yatakta Devrim

Alışveriş Alışveriş Bellona’dan Yatakta Devrim

Tarihler: 03 Haziran 2006 Cumartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2006 ~ Haz 18, 2006
Bellona’dan Yatakta Devrim
Ev modasının öncüsü Bellona, mucize bitki Aloe Vera apreli kumaş ve vücut hareketlerine en duyarlı yay sistemi ofset teknolojisini biraraya getirerek, uyku kalitesinde standartları yükseltiyor.

Yoğun tempo, stres ve yorgunluktan kaynaklanan uyku sorunların çözümü için yatak teknolojisinde Ar-Ge’ye büyük önem veren Bellona, mucize bitki Aloe vera ve ofset yay teknolojisini bir araya getirdi. Bellona; vücut hareketlerine en hızlı yanıt veren ofset yay sistemi ile yatakta ultra ortopedik bir konforu, aloe vera apreli kumaşın stresi azaltan etkisi ile ise derin ve sağlıklı bir uykuyu vaadediyor.

Rahat ve sağlıklı bir uyku için tüm detayları titizlikle düşünen Bellona, Offsetfrom ve Offsetflex yataklarında kullanılan offset yay sistemi, vücudu her noktadan destekleyerek uyku için ideal bir ortam yaratıyor. Ofset yay sistemi, yüsek süspansiyonu ve deforme olmayan özellikleri ile yatakta çökmelerin oluşmasını da engeliyor.

Bu güne kadar ağırlıklı kozmetik maddelerinde kullanılan Aloe Vera ile üretilen kumaş, yatakta bakteri, mantar, böcek ve ev mitelarının oluşumunu engelliyor. Aleo Vera bitkisi ayrıca, enzim, vitamin, mineral, yağ ve amino asit gibi içerdiği 160 önemli biyolojik madde sayesinde uyku problemlerinin minimuma indirilmesine yardımcı oluyor.

Bellona’nın Aleo vera apreli kumaştan ürettiği Offsetform ve Offsetflex yatakları, stres azaltıcı özelliği ile uyuyan kişi üzerinde dinlendirici bir etki bırakıyor. Hücrelerin büyümesini düzenleyici ve ölü hücrelerin vücuttan uzaklaştırılması gibi özelliklere de sahip olan Aloe vera apreli, kumaşa özel bir yumuşaklık da kazandırıyor. Aloe Vera’lı yatak deri üzerinde bıraktığı serinletici etki ile de dikkat çekiyor.
Ev modasında yeniliklerin öncüsü Bellona’nın yatak grubundaki en son ürünü Aloe vera apreli kumaştan üretilen Offsetform ve Offsetflex yatakları Türkiye genelinde 800’e yakın Bellona bayinde satışa sunuluyor.
www.bellona.com.tr
Ayrıntılı Bilgi için (Basın): Tüketici hattı: 0800 361 89 86



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT