Benetton’un rengarenk ve sımsıcak koleksiyonu, soğuk kış günleri için hazırlık yapıyor.

Alışveriş Alışveriş Benetton’un rengarenk ve sımsıcak koleksiyonu, soğuk kış günleri için hazırlık yapıyor.

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi

Firma: United Colors of Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 22, 2008
Benetton’un rengarenk ve sımsıcak koleksiyonu, soğuk kış günleri için hazırlık yapıyor.
United Colors of Benetton’un Sonbahar Kış Koleksiyonu, üst giyimdeki zengin model ve renk seçenekleriyle, sımsıcak ve rengarenk bir kışa hazırlanıyor.
1960’ların tarzını yansıtan belden pileli modeller, askeri havada dik yaka kruvaze mantolar, çoban kabanlar, klasik mantolar, anorak montlar ve yelekler, dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Benetton`un vazgeçilmezi anoraklar, uzun ve kısa modelleriyle koleksiyona ağırlığını koyuyor. Palto ve kabanlarda kaşe ve tweed kumaşların tercih edildiği koleksiyonda, fuşyadan turuncuya birçok renk seçeneği sunuluyor. Genç giyinmeyi tercih edenlerin tercihi çoban kabanlar ise kırmızı rengiyle öne çıkıyor.
012 Benetton Sonbahar Kış Koleksiyonu, rengarenk kabanlarıyla, modanın küçük takipçilerine sıcacık bir kış yaşatmaya hazırlanıyor.
Kızlar için tasarlanan kısa kaz tüyü montlar, uzun anorak montlar, tüylü anorak yelekler, çiçek desenli anoraklar ve güderi kabanlar, renkli mantolarla tamamlanıyor. Pembe, mor, sarı, kırmızı, mavi ve siyah tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyon, parlak taşlar ve çiçek desenleriyle süsleniyor.
012 erkek koleksiyonunda ise renkli baskılı kaz tüyü anoraklar, uzun sıcacık montlar, çoban kaban paltolar ve çift taraflı montlar ön plana çıkıyor. Koyu mavi, çimen yeşili, kahverengi, siyah, kırmızı ve turuncunun hakim olduğu çokrenkli koleksiyonda, erkekler için hazırlanan renkli anorak yelekler de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT