Beymen´in Eşarp Koleksiyonu Tüm Beymen Ve Beymen Club´larda!

Alışveriş Alışveriş Beymen´in Eşarp Koleksiyonu Tüm Beymen Ve Beymen Club´larda!

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Ara 4, 2010
03 Kasım 2010

Beymen ailesine yeni sezonda yepyeni bir ürün gamı ekleniyor. Beymen’in ilk eşarp koleksiyonu şehirli ve modern kadına, farklı tasarımlarıyla özel seçenekler sunuyor. 2010-2011 Sonbahar- Kış Eşarp Koleksiyonu’nda, “Kadın, şehir ve lüks” kavramlarından yola çıkılarak, saf ipek twill ve crepe de chine kumaşlar kullanılırken yenilikçi, yaratıcı desenler, özgün renk ve özel dokunuşlar Beymen farkını hissettiriyor. 50 farklı desen ve 60 varyant tan oluşan koleksiyon, tüm Beymen ve Beymen Club mağazalarında satışa sunuluyor.

Soylu Mücevherler
Soylu mücevherler temasında, siyah, beyaz, mor, kardinal kırmızısı, sarı, altın, platin ve gümüş tonlarla renklerin vurgusu ortaya çıkarken, soyluların kullandığı ve el işçiliğiyle yapılan mücevherlerin detayları, leopar, yılan ve krokodil dokularıyla birleşerek bu grubun dikkat çeken özelliğini oluşturuyor.

Doğa ve Lüks
Doğa ve lüks teması, grileşmiş renkler, böğürtlen, yeşil, ahududu, ve lacivert tonlarıyla, büyük lekelerin desenleştiği sade ve şık bir duruş yansıtıyor.

Art-Nouveau
1920’lerin sanat akımında görülen karakteristik geometrik ve organik mimari süslemeler, eşarpların hikayesini belirliyor. Siyah, beyaz, karamel sarısı, gün batımı turuncusu grubun göze çarpan renkleri arasında yer alıyor.

Barok Sanatı ve Gravürler
Parlak renklerin yan yana gelerek yeni bir duruş yarattığı grup, aynı zamanda tek renk kullanılarak gravür desenlerinden oluşan seçenekler de sunuyor.

Çiçekler ve Kadın
Koleksiyon, pastel Victorian pembeleri, mavi ve yeşillerle oluşturulan çiçek detaylarıyla, şehirli kadının giysilerinde kombinler yaratabileceği alternatifler sunuyuor. Kırmızı, oksijen mavisi, petrol mavisi, aliminyum renkleri, altın sarısı gibi tonlar gül ve çiçek desenleriyle kullanılıyor.

Harness Gruplar
Canlı renk geçişleri üzerinde fotoğraf tekniklerinin kullanılarak yorumlandığı eşarplar, yenilikçi tarzıyla Beymen farkını hissettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT