BinbirÇiçek ile Baharı Sağlıklı Karşılayın

Alışveriş Alışveriş BinbirÇiçek ile Baharı Sağlıklı Karşılayın

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 31 Mart 2006 Cuma

Firma: BinbirÇiçek Bal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 31, 2006
BinbirÇiçek ile baharı sağlıklı karşılayın
Türkiye’nin en doğal ballarını üreten BinbirÇiçek ile bahara daha sağlıklı girin. BinbirÇiçek balları günlük vitamin, mineral ve karbonhidrat ihtiyacınızın büyük bölümünü en doğal yoldan karşılamanıza yardımcı olur, sağlınıza sağlık katar.

Soğuk kış günlerini geride bırakıp neşeli ve sıcak bahar aylarına hazırlandığımız şu günlerde beslenmemize ayrı bir özen göstermemiz gerekiyor. Aksi takdirde bedenimiz mevsim değişimine ayak uyduramayarak zayıf düşebilir. Bahar aylarına sağlık dolu girmenin yolu ise, doğanın en saf besin maddesi baldan geçiyor.

Türkiye’nin en doğal ballarını sunan BinbirÇiçek, el değmeden üretilen nefis ballarıyla dengeli beslenmenize katkıda bulunuyor. Sağlıklı yaşam için vazgeçilmez önemi olan vitaminlerin, minerallerin ve enzimlerin neredeyse hepsini en doğal haliyle BinbirÇiçek’in lezzetli ballarında bulabilirsiniz. Sağlık deposu BinbirÇiçek balları sunduğu muhteşem lezzetin yanı sıra B1, B2, B6 ve C vitaminlerini içeriyor. Sağlıklı beslenme ve yaşam için gereken çeşitli mineral, karbonhidrat, amino asit ve enzimleri de en doğal haliyle sofranıza kadar getiriyor.

Türkiye’nin bal ve arıcılık sektörünün öncü kuruluşu BinbirÇiçek, eşsiz flora kaynaklarından faydalanarak ürettiği süzme, petek ve karakovan balı ile diğer arı ürünlerini işleyerek yurtiçi ve yurtdışında tüketicilerin beğenisine sunuyor.
Sağlık deposu BinbirÇiçek balları, içerdiği pek çok doğal öz sayesinde sağlığınıza katkı yapar ve bedeninizi kuvvetlendirir:
C vitamini: Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, yaraların iyileşmesine yardımcı olur, kıkırdak ve kemiklerin oluşması için önemlidir. Aynı zamanda bağırsaklarda bitkisel gıdalardan demirin alınmasını kolaylaştırır.
B1 vitamini: Beyin ve sinirler için enerji sağlayan gri hücreleri canlı tutar.
B2 vitamini: Yağı ve proteini enerjiye çevirmede yardımcı olur, sinir liflerini sarar, örten koruyucu tabakanın teşekkül etmesini sağlar.
B6 vitamini: Organizmada 60`dan fazla biyokimyasal işlemde rol oynar ve bu sayede vücudun kendi proteini oluşur. Gebelik sırasında B6 vitamini çok önemlidir, çünkü hücrelerin gelişmesinde yardımcı olur.
Enzimler: Enzimsiz yaşam mümkün olamazdı. Enzimler vücutta bütün biyokimyasal süreci organize eder, yönetir, düzene koyar ve hızlandırır, üstelik hastalıkların iyileşmesine de katkıda bulunurlar. BinbirÇiçek balları bu faydalı enzimleri içermektedir.
Mineraller ve amino asitler: BinbirÇiçek ballarının içerdiği magnezyum damarlarda kanın pıhtılaşmasını önler, ayrıca stresin olumsuz etkilerinden korur. Potasyum ise bağırsak adalelerinin faaliyetini hareketlendirir. Ayrıca sindirim için polenler de önemlidir. Balı yedikten 20 dakika sonra, bağırsak cidarının bağışıklık sistemini kuvvetlendiren maddeler bağırsakta serbest kalır. Bu maddeler aynı zamanda vücudu besinler yoluyla alınan zararlı maddelerin etkisinden de korur. Balda 8 esansiyel amino asidin tamamı bulunur ve bu, çok az besin maddesinde rastlanan bir özelliktir.
Pinocembrin: Tüm özelliklerinin yanı sıra balda vücudun ancak az miktarda üretebildiği pinocembrin maddesi de vardır. Bu nedenle bu madde vücuda günde iki üç gram verilmelidir. Pinocembrin, karaciğerin yağ metabolizmasını ayarlar ve bu organın yağ bağlamasını önler. Önemli bir anti-oksidan madde olan pinocembrin, sadece balda vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT