Bırakın Cildinizin Işıltısı Göz Kamaştırsın

Alışveriş Alışveriş Bırakın Cildinizin Işıltısı Göz Kamaştırsın

Tarihler: 21 Nisan 2010 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2010 Cuma

Firma: Ingrid Millet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2010 ~ May 21, 2010

Bırakın Cildinizin Işıltısı Göz Kamaştırsın!

Yaz mevsiminin yaklaşması ile artık daha hafif makyajları tercih etmenin tam zamanı. Peki makyaj yaparken aynı zamanda cildinizin beslenmesine ne dersiniz? INGRID MILLET, havyarlı bakım serisinin makyaj ürünleri ile çok özel bir yelpaze sunuyor. Eğer siz de bütün gün mükemmel bir cilt görünümüne sahip olmak ve aynı zamanda cildinize gerekli özeni göstermek istiyorsanız TEINT LUMIÈRE, Işıltılı Sıvı Fondöten’den vazgeçemeyeceksiniz.

INGRID MILLET Laboratuarları, ileri teknoloji pigmentleri, güçlü etken malzemeleri ve harika dokuları ile bütün gün mükemmel bir cilt görünümü sunmak için çok etkili bir fondöten sunuyor. Hafif bir konsantre olan ışıltılı sıvı fondöten cildin ışığını, maksimum pırıltı ve yarı saydamlık özelliği ile ortaya çıkarıyor. Hafif, narin dokusu, cildin içinde eriyerek etkileyici, doğal bir cila yaratıyor.

İçeriğinde Bio-Marin karışım, Bal Sütü, Skualen, Hidro-Glikollar ve Renkli Sedefler olan INGRID MILLET ışıltılı sıvı fondöten ile cildiniz tazeleniyor ve ışıldıyor. Havyar Özü ile deniz yaşantısı için gerekli diğer elementlerden oluşan benzersiz bir karışıma sahip olan Bio Marin Karışım cildi yeniliyor. Amino asitler, mineral tuzlar, oligo-elementler ve vitaminler bakımından zengin olan Bal Sütü, cildi besliyor ve yumuşatıyor. Hidro-Glikollar ile Skualen bileşimi cildi nemlendiriyor. Değerli Renkli Sedefler cilt görünümüne hızlı bir doğal ışıltı vermek üzere, bir ışık halesi yaratıyor.

Doğal, yarı saydam bir cilası olan “ikinci bir cilt” fondöten arayışındaki bayanlar için üretilen bu özel fondötenin dört rengi bulunuyor. Eğer siz de doğallıktan yanaysanız INGRID MILLET ışıltılı sıvı fondötenin kendinize uygun rengini seçmeniz yeterli.
INGRID MILLET TEINT LUMIÈRE Işıltılı Sıvı Fondöten, tüm seçkin yetkili eczanelerde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT